Känns inte helt ok

 

Jag åkte på apoteket igår för att hämta ut medicinen som skulle hjälpa mig men döm om min förvåning då det var utskrivet exakt samma sak som jag har hemma i skåpet och som jag specifikt sa, att jag hade och som inte hjälp något, så det var bara att åka hem med oförrättat ärende.
Ringde till vårdcentralen igen där hon först gav en massa tips på sånt man redan vet, te, honung, bisolovon, ja, jag har ätit det i tre veckor nu, och inget hjälper. Då ville hon ge mig en läkartid men det fanns ingen. Nähä… men vad menar du då att jag ska göra, åka upp på ålidhem och sätta mig där, nopp, det gick minsann inte heller, inte så länge dom har öppet på den vårdcentral jag är inskriven.
Jaja, man fogar sig i sitt öde, åkte upp och hämtade ut andra tabletter som blev utskrivna men efter ännu en helvetes natt så tänker jag åka upp på ålidhems hälsocentral idag och se om dom kan hitta nåt galet… förutom mitt sjuka huvud förstås. Känns ju som om det är en bihåleinflammation på gång också, eftersom det tar emot i skallen att böja sig framåt.
Städade bort julen igår också, har bara kvar gardinbyte i matrummet, så det känns då ok. 11 månader kvar till nästa gång man plockar fram dom. Och med det skrivet kom jag på att vi har kvar en stor tomte ute i bussen och en liten gran, så den ska bort, den med, helst idag.
Jag mejlade en tjej, lite random, då vi ville veta lite mer om hundrasen Nicco bestämt sig för, och nu visade det sig att hon har Niccos hunds halvbror, och hon bor här i Umeå… vilket sammanträffande va. Hon undrade nu om vi ville kolla in agility som kommer att gå av stapeln andra helgen i juni, och jag svarade att det ville vi visst, men måste kolla körschemat för dragracingen först, och naturligtvis, den helgen lär ju bli årets första tävling för vår del… i Fällfors.
Men agility tävlingen är under fyra dagar så en av dagarna borde vi ju kunna åka och kolla in, den kommer att vara i Nordmaling dom två första dagarna och i Umeå under helgen.
Kollade vidare i körschemat för sommarens tävlingar och ursäkta, men hur kan man vara så klantig att man sätter Fällfors och Piteå samma helg??? Ska man då köra med lite taktik, och välja den tävlingen med minst deltagande, dels får man köra mer och chansen att får fler poäng, ökar ju därmed, eller väljer man den tävling man tycker brukar vara trevligast… ja, vi får se hur vi gör, inget är då självklart just nu. Men det är ju tråkigt att man ska måsta missa ett kör tillfälle när dom gör så där. Det är ju inte så våldsamt många tävlingar överhuvudtaget som vi har att välja på.
Önskar er en fin lördag!
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Anna Holgersson

  Vården är och förblir ett rostigt, trögt, administrativt kugghjul… Bihåleinflammation är inte roligt!!! Mitt tips är att tryckutjämna en gång i timmen, du vet håll för näsan å blås med munnen stängd… //a

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anna Holgersson (2013-01-12 12:40)
  Aha, det ska jag testa. Jag hade förhöjd snabbsänka men inget som han tyckte skulle åtgärdas. Jag ska vila rösten och ta hostdämpande till natten, så man kanske får sova en stund.

 3. Anna Holgersson

  JA nattsömn är skitviktigt om man skall bli frisk och ligga och hosta med jämna mellanrum så man tror man skall spy är sällan rogivande. Ta nipaxon. Kan även varmt rekommendera TheraHoney… Den innehåller glycerol som SMÖRJER halsen, vilket ibland räcker, finns på barnhyllan och är min egen favorit 🙂 //a

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anna Holgersson (2013-01-12 16:12)
  TheraHoney, hm… undrar just om det var det jag stod och höll i på apoteket igår, stod bredvid Theracough, men jag köpte det inte…bannat. Jag hostade i natt så jag trodde att jag skulle få en hjärnblödning, det bara blixtrade under ögonlocken, fy fasen, vad less man blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten