Värsta dramatiken

Har roat oss kungligt, och sett på Ice Age 4, och i värsta dramatiken… så frågar mammutdottern om det är någon som har några frågor… tystnad några sekunder, så hoppar ett djur fram, vrider på sig och ställer frågan: Om du dricker vatten genom snabeln…smakar det snor då???

Dom är bara för roliga, dom filmerna, har snudd på, bokat in ettan nästa helg 🙂

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anna H (2013-02-10 00:31)
    Hahaa… jo, vi har sett alla fyra nu, men man har som glömt bort den första, det var några år sedan. Vi tycker alla, att Sid är bäst… eller värst. Som när han stack upp dom där pinnarna under läppen och skulle föreställa Diego, med sina huggtänder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.