Ska vi tro på det?

Jag blev ju sittandes i väntrummet utanför provtagningen igår, rätt så länge dessutom, och mitt emot mig satt en äldre kvinna och herre. Först trodde jag nog att dom var ett par, men blev senare varse om att dom bara var bekanta.

Det roliga var att sitta och höra hur dom kommenterade den ena och den andra, och vad alla andra hade för förehavande för sig.

Jag noterade en äldre dam som kom och satte sig, efter nån minut, blev hon osäker på om hon behövde en nummerlapp, så hon hämtade en och satte sig ner igen.

Efter ytterligare 5 minuter blev hon uppropad och vilket snack det blev om denna lilla händelse.

VARFÖR fick hon gå före, JAG SÅG JU, att hon tog en lapp. Ja sa tanten, så där är det, vissa får förtur vet du. Hon har säkert sagt att hon ska hinna med bussen, och då släpper dom henne före, mja, så är det.

Nu vet ju jag, som satt en bit utanför, att så var inte fallet alls, utan hon kom från en läkare som skickat henne vidare dit och då skulle hon tillbaka till honom, därför får ju vissa förtur, men där ser man hur lätt det är att förvränga saker och föra dom vidare till andra som tror blint på vad som sägs, utan att kanske ifrågasätta.

Vidare förfasades tanten över en herre som kom gåendes i sina croccs, och inga sockar hade han på sig utan han gick barfota i tofflorna. Hm… ja, det såg ju knepigt ut, men man får ju anta att han inte fryser om sina fötter eller så kan det ju faktiskt bero på något helt annat… han kanske inte har råd med sockar… alla sockar hade försvunnit i tvättmaskinen…läkaren har ordinerat socklöshet i en veckas tid… eller så hittade han helt sonika inte ett par som var rent då han skulle iväg.

Många anledningar kan finnas till detta, och ska man spekulera kan det bli vad som helst, eller så bryr man sig inte utan tänker bara, att alla är vi olika. Seee yaaa!!!

 

Etiketter:

6 kommentarer

  1. per

    Hej på dej.Tror det är ett I-Landsproblem ang dom som sitter och inte har annat för sig än klaga på hur andra klär sig,och visst kan man höra lustiga kommentarer ibland,och även se olika klädstilar i väntrummen:-).Jag tycker bara att det är kul, och modiga är dom ju oxå som vågar att sticka ut lite. Har själv suttit i väntrum osv rätt ofta och det är ju rätt kul att se dom som går barfota i crocs på vintern,eller shorts och seglarskor, det va det senaste jag såg i fredags på stan! ja lite vårkänning är det nog ändå. Per

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till per (2013-03-14 17:57)
    Hej Per! Jag gissar att vi alla är så…lite till mans, inte nödvändigtvis att man klagar men man kan kommentera och tänka, men jag tycker också att dom som sticker ut, är modiga, och jag ger all credit, till dom, faktiskt 🙂

    Jag går ju nästan alltid barfota då jag är hemma, och det är inte heller alla gånger jag sätter på mig sockar då jag tar på vinterskorna, men det är ju bara för att jag inte fryser… just då.

  3. Marja Granqvist

    Ibland är det kul att lyssna på när folk sitter och kommenterar allt möjligt. Det behöver inte vara det de ser, utan sånt de läst i tidningen eller hört på nyheterna.
    Min kompis får klaustrofobi när hon ska ha strumpor på sig, så jag reagerar inte när hon kommer mitt i vintern barfota i skorna. Den här mannen kanske var likadan, eller så klarade han kanske inte av att böja sig och ta på sig strumpor. Vem bryr sig.
    Kram

  4. Tina

    Maria, jag tycker att du ska uppdatera din profil…

    Husdjur,

    favorit-maträtt…

    Finns kanske ngt du vill ändra i din beskrivning här till vänster… 🙂

    Kram!

  5. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Tina (2013-03-24 19:54)
    I have tried… belive me… ingenting funkar, har ändrat åldern 4-5 gånger och sparat, men samma sak står då jag går in och kollar. Får väl prova igen nu då 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten