Jag fick ett bloggbidrag, gratis :)

Är vissa människor så självfixerade att dom inte kan se annat än sig själv? Min undran kom sig av en blixtvisit på Kvantum innan lunch och jobb. En tjej, gissnigsvis i 25-30 årsåldern, knallar runt därinne med en sån där korg man drar, och inte bara en gång, det hade varit förlåtligt, utan varenda gång jag stötte på henne, säg 5 gånger inne i butiken, så stannade hon där hon skulle ha nåt från hyllan, men drar hon korgen mot sig eller ur vägen… nä.

Den blockerar allt och hon tycks inte veta om det heller. Eller så tillhör hon den kategorin människor som inte bryr sig om annat än vad hon själv kan åstadkomma. Nåja, jag lät det vara, seriöst, jag iddes inte slösa min energi på att kommentera henne eller för all del reta upp mig på hennes sätt. Visst, jag skriver om det här, men det blev ju bara ett bloggbidrag för min del, så det tackar jag för 🙂

1003508_603567606330960_612127321_n

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.