Man riskerar att bli blåst av dessa…

Här kommer jag att lägga ut länkar till företag som inte sköter sina kort, och jag börjar med parfymsverige som gör reklam på FB om gratis parfym prover, fast du blir medlem mot en kostnad av 299:-/månad om du inte läser mellan raderna. Länken till denna sida, hittar ni till höger här, under: mina länkar/ruffel & båg företag. Försökte nämligen skapa en ny länk men som vanligt… det funkar inte.

Dom finns här: http://parfymsverige.com/sites/parfym.php och på den här sidan där du då ofrivilligt blir medlem: http://cosclub.eu

Ett annat tips på ett ruffel & båg företag, jag fick av Ewa, är detta: http://backupbox.nu/

 

 

 

7 kommentarer

 1. Pingback: Tillsvidare | Maria Lundmark Hällsten, Umeå

 2. Agneta Andersson

  Hej Maria
  Har blivit lika blåst som du av cosclub dom har dragit 295 i okt 295 i 1/11 och har sagt upp mitt medlemsskap och har inte fått enenda grej av dom jag är så förbannad på deras marknadsföring har hotat med att anmäla dom till KO, har dom dragit pengar för dig ochså 2 ggr

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Agneta!

   Dom hann bara dra en gång innan jag upptäckte det och sa upp det så kallade medlemskapet. Jag har skickat ett meddelande till dom och länken till mitt blogginlägg, och att det är fler än jag som känner sig lurade av deras oseriösa sätt att värva medlemmar… dom har inte svarat, fast det trodde jag inte heller. Drar dom pengar från mig en gång till… nu, efter att jag har sagt upp det så anmäler jag, absolut.

   Tack för din kommentar, Agneta!

   • Jessica

    hur kom du åt deras mail?
    på mitt bankkonto står det bara backupbox.nu och det går inte att skicka mail till dom annat än att bli medlm.

    Jessica

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Gå in på deras sida igen, skriv in ditt namn och mejladress och ämne/subject, skriv det du vill och klicka på sänd, då kommer det upp en ruta, klicka bort den och klicka på sänd igen, då kommer det iväg. Jag testade nyss 🙂 Fast med fejknamn och fejk mejladress.

 3. Maria

  Tack för inlägget! Satt och var lite sugen men googlade INNAN jag gjorde ngt mer och hittade då dig. Nu känns det INTE som det är värt att ”spara” 150 kr. Bara att inse att det som verkar för bra för att vara sant ÄR för bra för att vara sant.

  Hoppas att solen skiner på dig också idag!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Härligt Maria 🙂 Klart du och alla andra kan lägga dom pengarna på något som du får nåt för, och kan ha glädje av. Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.