Vi ligger på + sidan

Ja vi vann… 10 kronor plus, på oss var, räcker ju lätt till en varmkorv, kanske? Nä, vi ska göra som vi gjorde förra gången, vi sparar alla vinstpengar och går ut och käkar då bastandet är över, det blir bra det.

Det avhandlades en hel del igår, där nere i värmen. Sjukvård… tandläkare… frisörer och frisyrer, pensionen, skatt, regering, påsättning på balkong och vikten att kissa efter samlag, hahaa… klura på den ni. Tunga samtalsämnen, med mycket skratt 🙂

Då vi var nere på den lilla hundträffen ute vid Nydala, kunde jag inte låta bli att fota den här båten, undrar just om dom är i behov av ett öskar, månntro. Fast en gissning är att det inte funkar till just den här båten, den ligger nog för djupt ner:

Foto0909

Och kolla in det här bryggbygget:

Foto0927

Ser ut att ha skarvats en bit varje sommar, typ. Skulle vilja se någon göra en tjurrusning ner efter bryggan och sedan hoppa i, jag får ju en känsla av att ingen kommer så långt innan dom plurrat 🙂

Idag, ska jag och Tina ta en tripp ner till Strömsknallen, i närheten av Övik, jodå, vi kan allt roa oss, sedan kanske vi svänger in i Nordmaling på hemvägen, och ser hur det ser ut där. Det var evigheter sedan jag var dit, man passerar men åker inte in. Kanske man kan hitta någon julklapp någonstans, att lägga på lager tills det är dags.

Önskar er alla en fin onsdag!

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Sofie

  Hej!

  Jag har långväga hört att det finns hundträffar vid nydala där man träffas upp med sina hundar och knallar runt sjön tillsammans. Vet inte tid eller dag eller nåt men tycker det skulle vara jättekul att haka på om det är så att det finns. Vet du något om detta? 🙂

  Härliga bilder förresten, kändes som om båten legat liiite för länge :]

  Med vänlig hälsning Sofie

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hm… nä inget jag hört något om, men jag kan göra en liten efterlysning, kan ju finnas någon som läser min blogg som vet nåt 🙂
   Hundträffen vi var på, var något som en japanskhund-ägare, anordnat för oss andra jappeägare, och det råkade bara bli Nydala. Men det är ju ett perfekt ställe att träffas på och att gå tillsammans. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten