Snabba puckar!

Det blev fullt upp igår på jobbet, med en del som skulle tillagas, det skulle dukas, pyntas och fixas, men det roliga är ju såna här gånger, att tiden går fort, och då det var dags att gå hem så tyckte man att det kändes som om man nyss kommit dit.

Och ändå var mycket av det som skulle stå på bordet, redan i ordning gjort av dom andra som jobbar där. Så nu har man fått en försmak på julen… på gott och ont. Man ledsnar fort på julmaten, det är ju egentligen som ett stort bord av pytt i panna. Lite av allt möjligt!

Och därför, dagen till ära, 1:a advent och jag ska jobba i timmarna tio, så går vi ut och käkar på Mammas då jag slutar, låter bra det. Niccos kille, Anton är här och vi tajmar in det så han hinner käka med oss och sedan blir det att åka ner på tågstationen efter det.

Jag vet att många som bloggar här på vk.se, samt många av dom som läser, tycker det har blivit sämre med den nya bloggportalen, och jag håller fortfarande med. Det är krångligare, irriterande att det inte längre står dom senaste kommentarerna inne på den stora bloggsidan, vilket innebär att man måste in på sin egen blogg för att se om man fått en kommentar.

Och, dom som kommenterar, får inte längre besked via mejl att deras kommentar är besvarad, och då ska dom måsta gå in och tillbaka och leta rätt på inlägget dom kommenterat, vilket många då inte ids eller kommer ihåg att göra, tråkigt tycker jag.

Lite snö har det kommit i natt, klibbsnö är det också, så min gissning är att det kommer att försvinna rätt snart om det inte blir kallare än så här, ute. Men man ska väl aldrig säga något heller, då kommer det säkert en halvmeter nu i natt… så där bara därför att 🙂

Åke håller på med Niccos Amazon, och ska byta vattenpump på den, och nu ska även Brälla provtrycka kylaren och måla upp den, det är ju detsamma att snygga till och kolla upp sånt där vartefter man håller på, så får han beta av eventuella fel och brister.

Nu är det frukost innan avfärd så jag önskar er alla en fin 1:a advent!

015

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Tina

  Hej!

  Mysigt med restaurangbesök! Maria, du kan väl blogga på WordPress och vara med i smidigt bloggflöde där, men behåll din gamla VK-blogg och lägg ut den på två ställen…

  Vi som bloggar på WordPress och kommenterar ser ju varann och får meddelanden om det, direkt! Skulle va himla kul om du var med där!

  Det står att WordPress är för proffsbloggare…Passar ju in på dig, inte på mig!
  Men jag klämde mej in där ändå, eftersom de jag följer finns där.

  Följer ju dig med(dock utan att se kommentarerna på din VK-sida, och jag följer dig via FB.

  Har ju aldrig fått till det med VK, varken på det ena(nyhets-) eller andra(blogg-) sättet.
  Jag har försökt, ska jag säga till mitt försvar! Två gånger försökte jag få igång en blogg…gick inte! Så okunnig är jag!

 2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Hahaaa… proffsbloggare, jo man tackar, jag begriper mig ju inte ens på den här bloggportalen, men jag gillar ändå utseendet på nåt konstigt sätt. Jag lägger ju redan ut allt på netdoktor.se också, vet inte om jag vill göra det på ännu en till, vet inte heller vilka som skulle hitta igen en där? Men man kan ju tänka på saken, tack för tipset. Trodde först du menade att om jag hade haft wordpress (fast det är ju wordpress det här också, som vk har, hm…) så skulle du ha fått veta tidigare, att vi skulle på Mammas och käka och då hade du och Christian joinat oss 🙂

 3. Freja

  När jag började blogga gjorde jag det på Amelia, det var ett trivsamt ställe där alla kommenterade hos varandra. Men så la Amelia ner sina ”vardagsbloggar” och behöll bara kändisarna. Jag hade panik, trodde inte jag skulle klara nått annat, men bytte till wordpress och till och med en teknikanalfabet som jag fixade det! Det var betydligt enklare än jag trott!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Men den här portalen vi använder oss av är WordPress, verkar finnas i olika former, eller? Ja jag vet inte, kan det vara så att dom som håller i hela alltet, får bestämma hur det ska se ut? Jag är ju en sån som inte kan läsa mig till info, jag måste göra och se… och det är klart, då hänger det på om man har tid och lust också 🙂 Men tidigare fick i alla fall dom som kommenterade, ett mejl då dom fått svar, men så är det inte längre, är det månntro, en inställning jag kan fixa, hm…

 4. Åke

  Snabba puckar det hade jag i fredags, dammade av rören och lirade en match 🙂 Skriv och fråga, eller ring någon slags support! Den som driver sidan bör kunna svara. Jag är helnöjd med min wordpress. (men jag får hjälp av en kompis)

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jo jag kan mejla till vk, det är ju det där berömda… man ska ta tummen ur något och få det gjort. Jag har så mycket annat för mig som jag tycker är roligare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten