Var med…DUCKA!!!

Och nu är störtlopp på 3:an, och jag ser starten och tänker att, jag skulle inte ens åka på ändan där nerför, ser ju fruktansvärt brant ut, inte bara i början heller. Han blåser på i 134km i timmen och det är inte den snabbaste… då vill man nog att skidorna ska hålla ihop.

Jag har aldrig haft nåt intresse av skidor, däremot bollar, började med basket, en gång i tiden, då Kometerna startade upp, men eftersom 75% av all tid man skulle vara där handlade om uppvärmning, och jag ville spela boll, så la jag ner.

Har många timmar med brännbolls trä i näven, och det där swingboll. Tennis var också roligt men det var inte alla gånger man hade en motståndare, då stod man nere vid panncentralen och slog bollen mot tegelväggen så man fick den i retur. Squash har jag också testat, ett snabbt spel, precis som pingis, det var kul, och i kvarterslokalen på Mariehem fanns ett pingisbord, så där har man också många timmar.

På somrarna var det landhockey… men inte med hockeyklubbor, vi använde krocketklubborna och dom kan jag tala om, var inte att leka med. Efter många hugg och slag så kunde den där träklumpen lossna och komma flygandes, det var bara att vara med och ducka. Vet att det gick åt en del klubbor och dom spikades, limmades och lagades. Men roligt hade vi!

Roligt, ser Winstone ut att ha också:

1779288_603852406370285_1134694406_n

Han och Nicco har tillbringat helgen i Bjurholm, och han har skaffat sig en best friend, en katt, som tydligen gillade att busa med honom, och vi fick vara lediga från promenaderna, har känts lite konstigt men ändå skönt, med tanke på allt vi gjort i helgen.

Katterna här hemma, har nog inte saknat honom så mycket, utan även dom, fick samla sina krafter inför hans hemkomst 🙂 Önskar er alla en fin söndag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Inte ens på E4:an får man lagligen köra 134 km/h. Dessutom så har backhopparna vare sig ABS, airbag eller ens ett stålskal runt sig. Så det är en synnerligen imponerande bedrift de gör 🙂 Ännu mer imponerande är världsrekordet i Speed skiing: 251, 4 km/h… Har ens familjen Lundmark/Hällsten dragrejsat i den hastigheten 😉

  Appropå det du gjorde när du var yngre: Det gick uppenbarligen att roa sig även innan moderniteter som internet och smartphones dök upp 🙂 Nej, det behövs inga märkvärdigheter för kunna göra något bara man har lite fantasi.

  Av snöklumparna i Winstones päls att döma så var det nollgradigt i Bjurholm, så det var nog lite pyssel efter promenaden att rensa bort all snö från honom gissar jag. Kul för Winstone att i varje fall EN katt verkar gilla honom 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej du, inga såna hastigheter för mig i dragracingen, vet inte vad jag har varit uppe i på 400 meter…någonstans mellan 156-160, då hade jag en tid på 13.52, det räcker för mig, jag kan ju uppenbarligen vinna ändå 😀 Mer nervöst för Åke då, som alltid vill ha en lite snabbare tid för att vara på den säkra sidan, men i min klass vinner man på att köra den tid man satt… lite svårt, det med 😀

   Jag tror till och med att det var roligare förut, många saker att välja mellan och idag kan man göra allt det där, men då är man säkert lite ”ute”, vill man vara som alla andra så håller man sig till datorn och sånt… tråkigt.

   Winstone njuter nog varje sekund, klumpar i pälsen eller inte, och nog fick dom säkert lite jobb att få bort dom. Ha det fint, Anders!

 2. Tina

  Hej! Säkert pga överrörlighet i kroppen, och väldigt mkt av det, när du var yngre, som gjorde att du hade klarat galant att skippa både uppvärmning och stretch, och kört direkt på bollspel! Nu blir vi äldre och stelnar till, men se upp med överrörlighet och anpassa dig därefter, måste du göra ändå!

  See ya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten