Alla dagar har sitt… surdegsdagen, till exempel

Hade Tina på lunch igår, sen följde hon med jag och Winstone ut:

Foto1299

Ja detta var innan vi varit ut, så han kan vara trött ändå, han.

Nicco hittade en burk med dricka som låg i ett fack i baksätet på Jeepen:

Foto1298

Jag tror vi ska vara glada att dem inte har exploderat, den är lika rund däruppe som i botten.

Det pratades om lycka igår…om man säger att man är lycklig, ja, det kan man ju göra men lycka är ju en känsla, och en topp… ingen går ju runt med konstanta lyckokänslor hela dagarna.

Tänk om man vaknade på morgonen och ropade ett glatt whohoo, vad glad jag är att väckaren ringde så jag får kliva upp. YEEES, det är måndag, världens bästa dag… som alla andra dagar. Tjohoo… jag ska städa idag… nja, nä då tror jag hellre på att man kan vara bekymmerslös, och att få vara det, är ju lika gott som något annat.

Att inte ha saker att oroa sig över, ta det som det kommer, aldrig ta ut saker i förskott… ja, precis det jag har som visdomsord på FB: att oroa sig för morgondagen, är som att betala ränta för ett lån, man inte har. Bra nog onödigt, eller hur?

Alla hjärtans dag idag…ja, Sally har kanske något att vänta då hon kommer hem från förskolan 🙂 Nicco fick en liten present igår, och jag och Åke ska ta oss en irish coffee ikväll, så där, bara för att vi kan, och då har vi väl firat, även om det känns som om det är väldigt mycket kommersiellt över alla ”hittepå” dagar.

Alla dagar har ju sitt, såg att det fanns surdegsdagen, jojomensan, brandvarnarens dag, pi (3.14) dagen, ja, och så där fortsätter det. Och det är klart, man väljer väl själv vad man tycker är vettigt eller bara för kul… som med Whiskeyn 😀

Vi pratade om Leif GW Persson igår också, en favvo här i familjen, och Nicco ville ju genast testa hur det är att vara som han:

Foto1300 Foto1301 Foto1303 Foto1304

Och med dom bilderna avlutar jag dagens blogg och önskar er alla en fin, alla hjärtans dag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  De va ju en fin gest. Du har väl ställt in vad du nu än skickat på ”var-god-hitta-igen-sally”-funktionen? De åkte till Järvsö igår och kommer hem på söndag. Jag ska tillbringa ”kära hjärtanes” på antikmässan och kanske symässan i Stockholm innan jag möter upp med Carro. Så har jag lovat Carro att hon och Jim ska få gå ut ikväll och jag får leka med Freja =)

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Men då får hon det på söndag då… om inte posten sekar sig. Så du ska till Stockholm du, kanske du stöter på några släktingar. Osse begravs idag, så Siverts ska dit… och Lars…Anna och Ingvar och allihop. Antikmässa är nog roligt speciellt du som älskar sånt där, hoppas du hittar nåt.

 2. Tina

  Hej!

  Den var bra, Nicco!

  G W P är även min och polis-sonens favvo! Jag matade honom tidigt med G W:s litteratur! Ha haa! Är nog mitt fel…att han bidde polis, nu när jag tänker efter… Tur att han även studerar inom juridik, nu då…

  Trevlig Helg!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nicco var också inne på Leifs yrke, inte som polis utan det där andra, som jag inte kan det svenska ordet för, forensic detective, så här övade hon, men det blir kanske nåt med fordon istället , vi får se vad det lider 😀

 3. Marja Granqvist

  Önskar dig med en skön Alla hjärtans dag! Det där med Irish Coffee låter bra.
  Jisses, vad jag skrattade åt Nicco. 🙂 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten