Tillsammans

Fototrissen idag har temat tillsammans, hm *kliar sig i huvudet*. Tar kameran och går ner en bit i källartrappan, hittar där en liten del av min burksamling, tillsammans kan dom bilda pyramider eller en härlig smak tillsammans med andra drycker, notera att burken till höger, längst ner, har ordet Till på sig och är dessutom tillverkat på TILL bryggeriet 🙂

014

Sen hamnade jag i ett skåp i köket där jag grävde fram min receptbok. Ingredienserna var för sig, utgör ingen större smaksensation, men tillsammans kan dom få en människa att känna sig fullkomlig:

009

Och avslutningsvis, en bild där vi hängde ihop, tillsammans med ett glatt gäng som firade en 50 åring:

malt 025

Här kan ni kika in på andras tolkningar av temat: Fototriss

Etiketter: ,

24 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Har säkert något hundratal nere i källaren, men vet inte riktigt vad jag ska göra med dom 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det roligaste är väl just det där att komma på, hur man ska vrida till det 😀

 1. Linnéa

  Du e rolig du Maria, bruksamling som ser helt underbar ut. Önskar det skulle finnas plats för sånt kul, Men du vet Sthlm lägenheter ger inte den möjligheten, Är inte så förtjust i sötsaker så hoppar till den 3:e bilden. En triss full av humor o glädje, kan bara tänka hur det skrattas o bullras tillsammas där uppe i norr!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det var en jättekul fest, och vi var massor med folk där, på kvällen var det fest uppe i Saloonen och dans där bredvid, med live band 😀 Burkarna började jag samla i slutet av 70 talet, har väl 2 sopsäckar, men jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom…hm. Men jag har funderat och klurat en del.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oj…jag vet inte, man får ju inte speciellt mycket för dom, samtidigt som dom ligger mig lite varmt om hjärtat 😀 Jag ska fundera på saken. Give me some time!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.