GW:s teori

Jag pysslade på här hemma igår, gjorde en drive uppe hos Nicco också, lite halloween pimp, hon gillar ju skallar, dock inte av fästing typ:

002 003 004 006

009 010

Och nere hos oss, blev det också lite inför idag/ikväll, killen ska få följa med ut i bilen, hahaa…alltid kan han ju få någon att fundera om dom såg rätt:

014 015 016 017 018

I övrigt så firar vi inte denna dag, det har vi nog aldrig gjort, heller. Jag jobbar ikväll och Åke ska fara och hämta älgkött, äntligen kött i frysen, det är något man saknat.

Nicco såg en halloween typ ute igår kväll, hon gick ut med Winstone på den sista pinke promenaden, vid 22.30 tiden. Det gick en liten stund så fick jag ett sms: Det är en gubbe som är ute och går med sin skottkärra… och 2 minuter senare: Nu har han parkerat den!!!

Det dröjde inte länge så var hon hemma igen, hon berättade att han uppenbarligen inte känt sig bekväm, då han såg Nicco, han låtsades knyta skorna, sedan, efter han parkerat skottkärran, klämde han upp sig mot kyrkväggen och trodde att han gjort sig osynlig, men Nicco såg varje steg han tog, han försökte glida längst efter väggen men det misslyckades han med, mot en gul vägg, lyser man av, även om det är mörkt.

Vi släckte lamporna, försökte dämpa Winstone som blev alldeles uppjagad och såg ut som han ville ut på mördarturné, sen gick vi och ställde oss på bron, och fick se honom komma tillbaka, nu med en betydligt tyngre skottkärra, han försvann in på villaområdet.

Nå, då kan man säkert dra en GW Persson teori, det byggs ju här runt knutarna och gubben var och fixade sig lite byggnadsmaterial, OM…Om man nu inte får läsa i tidningen om en saknad person, som försvunnit här på slätten, igår kväll, inga spår, förutom efter en skottkärra…Dododo doooo (Beethovens femte symfoni).

Ring polisen, tyckte Nicco, visst, om det då hade varit gjort från ruta ett, men vid det här laget hade han säkert hunnit parkera skottkärran hemma, och gått in i huset. Han skulle ha blivit tagen på bar gärning, tror jag om han skulle ha åkt dit. Sen är det där…när man inte vet. Men här var det uppenbarligen lite ljusskygga affärer som uträttades. Kanske han fick med sig några plattor eller annat löst byggmaterial, Nicco tyckte då att han var både skum och läskig, man ska nog inte göra för mycket väsen av sig, en sån gång.

Önskar er alla en trevlig halloween, alternativ fredag!

20121101-214159Bild hittad på google: Halloween katt

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Du kan väl komma hit och städa istället?! …snälla…!? Jag har dammsugit ”tv-bänken” inför fredagsmyset och nu är jag alldeles svettig… För att inte tala om disken som ingen gjort nåt åt bara för att jag är sjuk… Eller tvätten, eller resten av huset… Jag tror jag måste ha lönesamtal…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag kommer…fast det lär ju dröja ett tag, jag jobbar i helgen 😀 Kan du inte fixa såna där städar tofflor åt både Anders och kanske Diesel, då torkas golvet varje gång dom är uppe och polimasar.

 2. Freja

  Älskar ert fina pyntande1 Här blir det varken pynt eller firande, jag är ensam hemma och har feber… Det blir bara nedbäddning i soffa och säng!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tråkigt att vara sjuk 🙁 Fira gör vi ju inte, direkt, men lite mys kan man ju ha, jag ska upp tidigt imorgon, börjar jobba 7, så jag får allt ta det lugnt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten