Rätt så lika, faktiskt!

Jag hade köpt lingon cider, och tänkte mig att det skulle smaka nåt i stil med lingondricka, och därmed skulle den passa rätt så bra till älgkött.

Mja, jag tycker den är rätt ok, men smakar den verkligen lingon? Hm…kollar närmare på burken som till det stora hela lovar något annat än den verkligen levererar, eller vad tror ni?

015 017 019

Innehållsdeklarationen tyder inte på en enda ingrediens med lingon, hur lyckas man med det?

Jag hittade ett kort som pappa tagit, där jag, Nicco och Theresé är med, och om man nu kikar ordentligt så kan jag nog inte neka till att jag är mamma till dom båda:

089

Samma näsa, samma mun, haha, jag och Tina pratade lite om det där med att vara lik sina föräldrar, och jag berättade om denna bild, då jag själv inte tyckt att vi är speciellt lik, men sen beror det lite på vem man frågar.

På Åkes släktsida sa dom ju alltid att Theresé var så lik Åke, och tvärtom om man frågade någon på min sida. Och detta beror väl på att man inte bara ärver utseende utan även uttryck, minspel, gester och annat som gör att man kan likna en person.

Även adopterade barn, tar efter sina adoptivföräldrar och kan ju därför likna, även dom. Sen har jag lagt märke till att vissa par, som levt ihop länge, kan skratta på samma sätt, och göra andra saker som liknar varandra, rätt så fascinerande, faktiskt.

Idag är jag ledig, härligt, blir väl att planera vad som ska ätas i helgen, införskaffa det, fredags städa lite, ta hand om Winstone, och sånt där. Ha en trevlig fredag, allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Bosse Lidén

  Det var en mysko skyltning. Inte konstigt att du blev fundersam. Att ni tre där nere är släkt kan jag som inte känner er, snabbt komma fram till utan att alla lingon är hemma på kontoret. Det är roligt med gester och olika uttryck. Jag har märkt att jag alltid får skulden när våra döttrar gör någon dum min, gest eller annat. 😉 Trevlig helg.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…ja det är ju bra att man har någon att skylla på, eller hur 😀 Ha det fint, du med!

 2. Marja Granqvist

  Falsk marknadsföring skulle jag nog säga om lingoncidern. 🙁
  Dina döttrar är ju mamma upp i dagen. Härlig bild! 🙂
  Ha en skön helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten