Tack för mig!!!

Jag gick ju hos folktandvården förut, men det funkade absout inte som man skulle önskat. En gång skulle jag omboka en tid, ringer dit och blir utskälld för att jag ringer, men jag klappar tillbaka med att om det inte finns nåt annat sätt, än att ringa, så vad ska man då göra???

Hon ger med sig och erkänner att det var lite halvdåligt, dom lämnar nämligen en webbadress som inte funkar.

Nu, 3 år efter att jag skulle ha fått en tid, så är jag plötsligt välkommen dit. Och så här ser det då ut:

IMG_2907En webbadress, som återigen inte finns, varför envisas dom då med att lägga ut den? Nå, jag ringer dit och påpekar detta, och hon snäser att den funkar inte eftersom det inte finns några tider…hahaa…ja det är tydligen folktandvården i ett nötskal. Du kan plocka bort mig ur erat system, jag går till en privat, tack för mig!

Och tyvärr, så går ju Niccolina där, på Folktandvården ridvägen. Jag skjutsade dit henne den 12/12, då hon hade en tid. Hon ringer mig efter 5 minuter och säger att hon inte alls hade en tid…jävla märkvärdigt (ursäkta svordomen), men hon hade i alla fall en tidlapp utskriven från dom som visade exakt den dagen och tiden hon var där, sååå…kanske dags att uppdatera systemet.

Jag röjde bland mina amaryllisar igår, och klippte av dom, står sig bra i vattnet:

IMG_2900En hade en outblommad stängel, så den lämnade jag kvar, får se om den kommer, innan den ger upp. Roligt att man för en gång skull lyckades få liv i nåt sånt där, får nog göra en repris, nästa jul.

IMG_2893Önskar er alla en trivsam onsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Har en del negativa erfarenheter av folktandvården. Önskar att det fanns en sajt där alla tandläkare listades med genomsnittlig väntetid och kundbetyg så att man lättare kunde välja en tandläkare med bra service och slippa onödigt strul.

 2. tina

  Hej! Men visst har du meddelat dem, att du inte längre är kund? Konstigt att de sänder ut en tid, till dig… Tycker att du borde få 500 kr istället för en faktura, för att du tipsat om att deras tjänster inte fungerar. Vet andra, även privat mottagningar, som blir superkränkta och verkar ta det personligt, om man vill avboka sin tid. Kanske det inte är våra egna, privata gaddar vi har, i munnen…

  Så oförskämt att Nicco inte fick komma in, på sin tid! Fattar nada. Jag skrattade efter lite, efter en stund, fast det inte är roligt. Men jag tänkte på Spanien. Jag undrar om ni kanske är i Spanien och strular med olika sajter, tidsbokningar mm. Men det får jag nog ta tillbaka till viss del, för där får man vård, behandling, you name it, utan knussel eller onödigt tidsväntan…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej jag hade inte meddelat detta till dom, ansåg väl inte att jag skulle behöva det, då jag väntat på en tid hos dom i tre år 😀 Haha…men det spelade ju ingen roll, jag avbokade i tid och behöver inte betala, det retfulla är ju att dom inte har ett bokningssystem som funkar. Kanske dags att dom ser över det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten