Helt tanklöst, utan en plan A eller B 😳đŸ€Ș

En snabb körning av mamma till Ica igĂ„r, resulterade i en hel dag av arbete. Jisses! 🙃

Jag kom ju pÄ, dÄ jag skulle hem, och nÀrmade mig Mio möbler, att jag sett en spegel jag skulle vilja ha. SÄ jag tÀnkte att jag gÄr in och tittar (lika med köper den), sÄ slipper jag Äka dit imorgon, (lÀs idag) typ.

StĂ„r och dividerar, ska jag ta den stora, blir den för stor, den mindre gör sig inte lika bra. Hm…hur ska den hĂ€ngas upp, ska det vara svart eller mĂ€ssing, törs jag…110 cm i diameter, och tavlan med sjökaptenen, Ă€r 110 hög. SĂ„ slĂ„r jag till!

Utan en tanke pĂ„ hur min bil Ă€r skapt? đŸ€Ș

Spegeln vĂ€ger sina modiga kilon och jag hĂ„ller knappt pĂ„ orka bĂ€ra ut den. Sen stĂ„r man dĂ€r i ösregn och fĂ„r inte in den, vare sig i skuff eller baksĂ€te. Ringer Åke och frĂ„gar om han rĂ„kar vara i nĂ€rheten, men han har nĂ„n mil kvar plus nĂ„n utkörning.

Jag fÄr med andra ord, kÄnka in ÄbÀket igen, sÀga att jag köpt en för stor sak och undrar om jag fÄr lÀmna den dÀr, ett tag. GÄr fint!

Åker hem, men hinner knappt dit, sĂ„ Ă€r Åke pĂ„ gĂ„ng. Det Ă€r bara att slĂ€nga sig i bilen, igen. KĂ€ndes överkurs att komma dit med en stor lastbil, spegeln tedde sig vĂ€ldigt liten i det stora utrymmet pĂ„ flaket. Men hey, jag klagar inte, spegeln kom hem.

StÀllde upp den mot byrÄn och funderade om jag verkligen var sÄ genomtÀnkt:

Tog bort kartongen och jodÄ, det ser bra ut va:

Sen blev det mĂ€tning, pĂ„ bĂ„de korsan och tvĂ€rsan, en omborrning men sen…satt den dĂ€r, och det blev jĂ€ttebra!

Varit ut pÄ en kall men uppfriskande morgonpromenad. Nu gÄr vi in pÄ sista etappen i hÀlsoutmaningen. Winstone, det lilla djuret, fÄr sÄklart rÀknas in i mitt lilla team:

Och apropÄ djur, titta hÀr vilken fascinerande bild/bilder:

Fotografen heter Chen Chengguang. Hans instagram Àr fyllt av fÄglar av olika arter, helt orolig vad han fÄtt till. Klicka pÄ bilden sÄ kommer ni till hans konto.

Hoppas pÄ en underbar dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten