Easy Rider och raggarsvans 😅

Minnen minnen, frĂ„n en gĂ„ngen tid. HĂ€r i Åkes lilla etta pĂ„ NĂ€ckrosvĂ€gen, och jag Ă€r inte 18 Ă„r fyllda.


Det sitter en plansch pĂ„ vĂ€ggen, med Easy Riders, det syns dock bara ett framdĂ€ck. Och min raggarsvans sitter dĂ€r ocksĂ„…haha, jisses vilken inredning đŸ„”

Svansen hade jag pĂ„ jackan, ville vĂ€l sticka ut pĂ„ ett eller annat sĂ€tt. Tur att vi alla har vĂ„ra egenheter, och att vi vĂ€xer upp lite, fast bara lite đŸ€Ł

Beroende pĂ„ vem man frĂ„gar sĂ„ anses nog vĂ„ra skelett och döskallar i inredningen som aningens omoget. Men…det bjuder jag pĂ„, moahaa 😂

Och makthavare samt andra, högt uppsatta personer, fĂ„r ocksĂ„ bjuda pĂ„ sig sjĂ€lva. En hel del, helt ovetandes om det, men mĂ„nga roliga sĂ„dana saker. HĂ€r Ă€r en kille frĂ„n SkellefteĂ„, Simon Åkesson, som dubbat Trump. Hahaa, jag skrattar gott Ă„t det.

 

 

Det var magiskt ute igÄr, under en kort stund, dÄ solens strÄlar föll pÄ trÀden. TyvÀrr hann jag inte fota precis den dÀr synen, som hÄller i sig under nÄgra sekunder. PÄ tillbakavÀgen var det inte samma sak, lÀngre.

DÄ jag gick med Mr W, sÄ tog jag den hÀr bilden.


Anledningen var, att sÄ fort jag ser snötyngda grenar och sol, sÄ tÀnker jag pÄ min farmor. Bilden i mitt huvud Àr jul, och hennes girlanger i aluminium. Julgranen dom hade utomhus med sina kulörta lampor och allt gott hon bjöd pÄ. Huset fullt med kusiner och det Àr bara fina minnen.

För det förstĂ„r ni vĂ€l. Min farmor var ju vĂ€rldens bĂ€sta <3 JodĂ„ jag fattar, jag med. Ni hade ocksĂ„ snĂ€lla slĂ€ktingar, det finns inget….min var bĂ€st, utan snarare jag hade turen att fĂ„, en snĂ€ll farmor och farfar.


Och min mormor och morfar, gick inte heller av för hackor.


IkvĂ€ll tĂ€nker jag minsann dricka lite glögg, jo, det har jag bestĂ€mt. Hade egentligen en inplanerad glöggtestarkvĂ€ll med ett gĂ€ng fina kompisar. Men med anledning av den dĂ€r förbannade Coronan, blir det instĂ€llt. Det ska vi dĂ€remot ta igen, Ă€ven om det kan bli sĂ„ att vi fĂ„r glögga till sommaren, HAHA…FUCK COVID-19, sĂ€ger jag.


Önskar er alla en trevlig lördag, det tĂ€nker vi ha!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Du Ă€r lika cool nu som dĂ„… Om inte coolare nu!! B googlar i alla fall ofta pĂ„ dig och din Camaro 😀 sĂ„ man kan sĂ€ga att du Ă€r som en idol hĂ€r pĂ„ SagovĂ€gen! Inte illa va?
    Å alla hĂ€lsar.. Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Haha.. Han blev jĂ€tteglad och sĂ€ger att nĂ€sta gĂ„ng vi ses dĂ„ ska vi prata om vem som ska fĂ„ sitta fram 😀
    Han gillar det hÀr med planering i god tid haha..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten