Nej, INTE, dont do it…❌⛔️

Det blev en tidig leverans av torktumlaren, och japp, återigen samma visa. Jag säger på telefon, och jag citerar mig själv:

”Vet du vart du ska…ja, det är på Västerslätt, KÖR INTE in på Blomstervägen, vi har hörntomten och infart precis mitt emot kyrkan på Västerslätt.” slutcitat

Jag är ute med Winstone då han ringer så vi går hem igen. Kommer upp på bron, och se, där kommer lastbilen, och vad gör han?

Jo, han kör in på Blomstervägen, alltså…vad är det med ordet INTE, som inte går in?


Nå, han kommer tillbaka efter en liten sightseeing längst vägen. Backar in, som jag bad om, tyvärr rök kommunens gräsmatta…igen. Och jag fick tumlaren utanför källardörren, perfekt!

Efter det drog jag upp fjädern på mig själv, och nu har jag nästan fått in allt, som ska vara kvar, i julgarderoben. Så mycket strunt man har…ish då.

Men jag hittade dom 2 sakerna som ska hänga i granen, varje år, bara för att 🥰

Har beställt och hämtat ut, dessa varor.


Och nu ska det testas att koka socker och gräddfri knäck, ska bli intressant. Bananmjölet ska jag dock testa nåt annat med, och honungen.

Har ett inbokat tandläkarbesök idag. Det knäpper i ena tanden då jag dricker varmt, eller äter kallt. Så jag antar att det inte är, riktigt som det ska. Tandtråden flisas sönder då jag drar in den där emellan, så nog är det nåt som släppt. Jag hoppas på ett tjopptjopp jobb, och sen ska det vara klart. 🤞

Nu, ut med Winstone killen och sen frukost. Ha en bra onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Åh så jobbigt med tandbesvär!!! No me gusta! Hoppas det går bra för dig och att garanti på tandjobbet täcker.

    Det där med Plan A, B samt C har behövts för så många nu pga Corona… Lider med företagare som försöker överleva…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Det blev avbokat…men bra då har jag nåt att se fram emot efter jul, moahaa. Ja det är fruktansvärt för alla företag som drabbas av detta elände. Svårt att vara förberedd på såna här saker. Men ändå bra om man tänker in, vad värsta scenariot kan bli, och sedan ha en plan för det också. Fast jag köper att det är jättetufft, det med. För står du i startgroparna till nåt du verkligen tror på, så är nog inte tankarna inställd på en pandemi, som kommer att slå ner på alla. Provar nog att ringa dig imorgon…ish.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten