Hickarboa hopphalleja…

För idag är det Sallys födelsedag…och då hurrar vi…HURRA!


11 år, det är ju helt sjukt, hur fort det gick. Apropå Sally, så hittade jag 1 inlägg, från juli 2012, då vi var nere i Järlåsa, och hon var nyss, fyllda 2 år. Här saxar ✂️ jag från dom inläggen.

”När vi kommer ut från Bahco, ser Sally den minsta vattenpölen i Enköping… gör en tjurrusning dit och hoppar i den så det stänker om fötterna. Vad är det med barn och vattenpölar?

Jag, Theresé och Sally rullade vidare till Maxi medan Åke och Anders skulle besöka Bo-Lage, jo, det finns såna gubbar här också 🙂 In på parkeringen rullar en, inte så snygg raggarbil, med två yngre killar i samt en något äldre… herre. Ölburken lämnas framme på instrumentbrädan och dom går till uttagsautomaten.

Och vem tror ni uppmärksammar bilen, jomen Sally förstås. –En gaggabil!!! Säger hon, ger mamma ”shoppingvagnsnyckeln” och hoppar glatt iväg och ska kolla in gaggabilen. Näää, stopp, säger Theresé, jag tror inte dom är så sugna på att prata bilar med dig Sally, vi åker hem istället och ser om Bompanina är vaken, och det går hon med på.

Vi gjorde oss dock en sväng inne på Ica först. Jag och Sally stod vid kassorna och inväntade Theresé. Där stod en flicka i 3-4 åldern och var rätt så högljudd, förmodligen var det något hon hade siktat in sig på att få. Men höga ljud och skrik… hjälpte föga, för mamma tog flickan under armen och bar ut henne genom kassorna.
Sally tittade på hela förloppet med aningens större ögon än normalt, tittade sedan på mig och sjöng: Hickarboa hopphalleja…

Haha… hon verkar ha greppat vad man gör för att hamna där 🙂 ” slutsaxat ✂️

Åke och jag har varit och lämnat Audin utanför Carglass, nu på morgonen. Då tar jag mig hem efter att jag varit dit med Camaron, om 2 timmar, drygt. Hur jag sedan ska kunna åka dit, för att få hem den, är olöst. Men jag får väl hitta på nåt bra sätt.

Så här såg det förresten ut, i mitt kylskåp, efter att jag haft lunchbesök från drottningen af Rotes äggleverantör, Annelie.

Hahaa…. joho, dom kan, dom med. Jag och Sally, har också roat oss nån gång med att rita på äggen. Hittade inga bilder på det, men ni som vet ni vet.

Nu ska jag skynda mig att hitta på nåt lämpligt åt Åke till middag. Dom stänger av varmvattnet här om en stund och jag vill gärna diska undan innan dess. Så jag önskar er alla en toppen dag, och givetvis, den bästa, önskar jag till Sally!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Annelie Wallmark

    Ja, nu är det snart bara att börja sticka dödningsskallar till dig min bästaste vän. Tilly, mitt barnbarn sa inte gaggabilar utan wlubbwlubb. Gissar att hon syftar på ljudet. Att både fadern och farfar och farmor älskar wlubbwlubb gör bara livet enklare för henne. Som toppen av allt mysigt så vill jag berätta att jag skulle hem och natta barnbarnen och jag skulle köra hem pappans cheva-pickis. Tilly gjorde stora ögon och sa -Men farmor, DU kan ju inte köra den HÄR bilen. -Joho då sa jag. -Farmor kan köra ALLA bilar för farmor har alltid älskat att köra bil och att prova andra bilar. Så när maken kom hem med en rätt biffig Dodge så sa hon bara lugnt. Farmor kan köra den. Hon kan köra allt. Toppenbetyg va? Håll koll på Camaro-nycklarna! Puss & kram

  2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Hahaa…do it ☠ Klart du kan köra bilar och ju mer dom låter, desto roligare är det 😁 Det var toppbetyg du fick. Sally fick åka raggarrundan i min wild cat…ett varv till…ett varv till, satt hon i baksätet och vrålade 😆 Japp, jag ska hålla koll på nycklarna, stenkoll 🤣 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten