Foton och fotade đŸ‘ŁđŸŸ

DÄ har Nicco varit i GenÚve i helgen, sÄ hÀr kommer lite bilder dÀrifrÄn. Dom var bland annat, inne i katedralen och ner till fontÀnen.

Jag undrade förstĂ„s om hon inte köpt en liten Rolex klocka ⌚ till Åke, som han kunde fĂ„ till farsdag, och en Gucci vĂ€ska till mig, bara för att 👜 Men det lĂ€t som om grejerna dĂ€rborta, Ă€r hutlöst dyra.

Vilket inte Ă€r en gĂ„ta, för Nicco i alla fall. Hon informerade mig att, Schweiz Ă€r det landet i vĂ€rlden, dĂ€r genomsnittslönen Ă€r högst. TvĂ„ stĂ€der som ligger i Schweiz som toppar den listan, Ă€r ZĂŒrich o GenĂšve.

Fast det innebÀr vÀl i mitt huvud, att dÄ kan inte dom som lever och bor dÀr, vara mer rik Àn nÄn annan. Eftersom inkomsten styr priserna, eller..

Att jag inte fĂ„r en Gucci, Ă€r helt ok, jag skulle förmodligen aldrig i livet springa runt med en sĂ„n vĂ€ska heller, not my style, och kommer inte att bli det heller. Fast det finns vĂ€l andra fina saker jag skulle kunna tĂ€nka migđŸŸđŸ’ŽđŸ§€đŸ•¶đŸŽ 😁

Annelie i Renbergsvattnet Àr ute pÄ egna Àventyr, bara en bit frÄn deras husknutar. Hon fotade och filmade björnspÄr. Dom syntes inte lika tydligt som pÄ den hÀr bilden som togs av Benny BÀcklund, en vÀn till Annelie och nu snodde jag hans bild, sÄ ni skulle fÄ se..


Jag kom osökt att tĂ€nka pĂ„ det hĂ€r spĂ„ret, som jag hittade borta vid hundtoan, för en massa Ă„r sedan. Björn, njaee, jag var ju mer inne pĂ„ Big Foot, eller jaja, kanske en JÄTTESTOR hund. SpĂ„ret var dĂ„ stort i alla fall.


Fin morgonpromenad idag, frÄn grÄtt till morgondis och nu Àr solen pÄ gÄng.


Ha en fin mÄndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten