Vi ligger risigt till đŸ„”

Vad andra har hemma eller vad andra gillar, bryr jag mig inte om, men jag, jag gillar INTE tomtar. Jag brukar ha framme 2-3 stycken, mest för att man brukar ha det, man kan ju ha juligt ÀndÄ, tÀnker jag.

Men sÄ tyckte jag, att med allt som finns hÀr i huset som bara ligger dÀr, undanskuffat i garderober och pÄ andra stÀllen, kanske skulle fÄ komma fram och visa sina fula sidor.

Jag ryddade plats pÄ den fejkade, öppna spisen och dÀr fick fula tomtar och ljusstakar, landa.

Och titta nu pÄ den sista filuren, Àr det konstigt att barn var rÀdda för tomten förr i tiden. Till och med jag, vuxna mÀnniskan, fÄr inte bara rysningar utan Àven frÄgor i huvudet.

VEM har ens hittat pĂ„ att göra en sĂ„n ful tomte😳  HUR har den kommit ut i butiker till försĂ€ljning đŸ€” Och VEM har betalat för den 😟

TĂ€nk hemska tanke, om det Ă€r en sĂ„n dĂ€r grej som man mĂ„ste lura nĂ„gon att köpa för att bli av med den, och den ondska den kan sprida. Man fĂ„r inte ge bort den, inte heller grĂ€va ner den đŸ„¶ Vi ligger risigt till.. đŸ„”

Fick mina nya julgardiner till köket igĂ„r, och nu fick Åke balansera pĂ„ en köksstol. Upp kom dom, och han kom ner utan att ramla.

Vi fick en julklapp av Emma, som skulle öppnas idag.

Haha… Wow, en Volkswagen julkalender, den hĂ€r sĂ„g ju aningens finare ut Ă€n den folkabuss vi hade, men fĂ€rgen var liknande. Tack Emma, ska bli kul att se det fĂ€rdiga resultatet đŸ„°

Idag ska jag harva mig ivĂ€g till Ullas, dĂ€r jag ska trĂ€ffa en kollega och min brukare pĂ„ en fika, trevligt, trevligt. SĂ„ det Ă€r vĂ€l bĂ€st att jag intar frukost och Åke, han fĂ„r ta Winstone pĂ„ prommis. Ha en fin onsdag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten