Ljuset, ljuset, jag ser ljuset

Men se roligt, det snöar idag med. Vad ljust det blir…igen 😎

Äsch då, det spelar väl inte så stor roll, ingen snö som kommer är för evigt. Och speciellt inte nu. Det är väl snarare det berömda aprilvädret, som man aldrig kan förutspå.

Under den tiden vi satt hos Jan A och Ingegerd igår, så hann det bli såpass med snö att Åke fick spåra, vägen hem..


Ja, sa Janne, där han stod och tittade ut över gården… kullen var ju grön, bara igår, eller, ja, för en stund sedan. Fort går det att det ändrar färg.

Sitter i detta nu och väntar på Klotis, den där eldgrejen. Sa till Åke att det är bara att skicka tillbaka den. Jag beställde ju den för att vi skulle elda och grilla i den förra helgen, då det var så varmt och skönt ute. Nu blir den bara ett hån där den kommer att stå och störa utsikten från fönstret.

Jaja, jag vet, jag skrev ju nyss att det bara är tillfälligt, så vi får väl spara på invigningen av den till det blir bra väder igen… och då ni, då ska det eldas.

Emma, min syster, laddar för utställning igen. Men nu med alternativ till originalmålningarna. Man kan köpa fina prints av hennes verk.
Mina 3, absoluta favoriter är dessa.

Återkommer med mer info om utställning, bilder och option, sedan.

Har inte så mycket mer att förtälja denna snöiga måndag. Så jag önskar er alla en trevlig sådan. Och kom ihåg, träskorna får man inte ta fram förrän 1a maj…det är sen gammalt.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten