Det är star quality, på den 🤩

Joho då, Annelie, min vän, vann fototävlingen i Norran. Av 700 bidrag, röstades hon fram. Men inte så konstigt va, bilden är ju av star quality 🤩 Snodde hennes inlägg här, från fejjan.

 

Igår på promenaden, så skymtade jag något som inte kändes som nåt som varit där förut.

 


Nä, det stämde, det låg en mobil katt därnere vid Tväråkanten. Ska vi gissa på att den lapade sol eller höll utkik ifall det skulle komma nå änderna, simmandes förbi. Intet ont anande om katten som lurpassar.


Jag känner igen den där, tror till och med att den bor på vår gata, och att det var den jag tog ifrån nöjet att fånga en liten fågel förut. Då den låg och lurpassade på småfåglarna. Och jag harklade till så fåglarna for och jag hade sedan mördande kattögon i min nacke, hela vägen hem. Tror den blev sur på mig. Tittar man på den idag, så ser den ut att fortfarande hysa ett lätt agg till mig, hehee..

Grönt och fint håller det på bli, och säkert ännu grönare på några dagar, eftersom det nu ska regna ett tag.


Såg nåt som blommande vid storsjöodjuret igår, och till min häpnad så är det faktiskt åkerbären som är på G. Fantastiskt!!


Av 2-3 plantor som jag satt för 2 år sedan, och ifjol, då dom tagit sig så brände vi upp dom, då vi inte tänkte på värmen som vår eldstad gav ifrån sig. Åkerbären tog sig inte efter det, men i år. Haha…kanske är så man ska göra, elda upp plantorna först så får man igen det flera gånger om, nåt år senare.

Sötmajsen syns inte på, men, det stod ju också att man kunde så dom inne först, om man ville att det skulle gå fortare. Jag satte ner 2 korn i en kruka och en syns då på, redan.

Camaron är inte i körbart skick…än, kanske inte hade trott det heller. Så nån kortege till Rödå Antik, blir det inte. Men vi kanske åker dit i alla fall, bara för att kolla in bilar och småsaker. Jitte och Ina ser då ut att vara preppade för kortege.


Nu ska jag dela ett inlägg från youtube, en kille som förställer sin röst och gör ett pranksamtal, haha, så rolig… Och med den så hoppas jag att ni alla får en trevlig Kristi himmelsfärdsdag!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Yes, men det sitter också i avtryckarfingret, man ska ibland, vara snabb som en vessla 😅 Sen lämnade du denna kommentar under annat inlägg, och jag citerar: ”Du är så vacker, med eller utan rynkor för du har ett inre som många saknar. Du sprider glädje och omtänksamhet and I just love you❤️” slutcitat Och jag svarade på den. Annelie, dito ❤️😃 Varför jag la ut den här är för att den inte syns, om man trycker upp en bild och lämnar kommentar, då är det bara jag som kan se den. Och den där är ju så bra att jag vill ju skryta lite ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten