Åkte nedcabbat, minsann 😄

Mors dag idag, sĂ„ jag grattar ALLA mammor. HĂ€r Ă€r 2 stycken. Jag, och min mamma. Visserligen Ă€r jag ett barn pĂ„ bilden, men inte idag. Åkte nedcabbat ocksĂ„ 😄


Jag och Nicco var pÄ Avion igÄr och dÀr bjöd hon mig pÄ en mitt emellan lunchomiddags macka inne pÄ Le Croissant.

DÄ vi satt i bilen och skulle backa ut frÄn gÄrden, sÄg jag den hÀr lilla kissen.


Och BAAAM, sĂ„ kröp den in i garagetĂ€ltet. Är ju lĂ€tt orolig över att katter ska smita in och bli inlĂ„sta, i garage eller dĂ€r dĂ„. Men kom den in sĂ„ tar den sig ut. Det Ă€r vĂ€rre om den smiter in genom en öppen dörr.

För 6 Är sedan hade vi ju annat besök hÀr, en hel dag, till och med. Och jag gjorde en efterlysning och Àgaren visade sig bo pÄ gatan bredvid. Dom hade Äkt till stugan över dagen och katten ville vara hemma. Eller sÄ vill den inte det egentligen, och dÀrför hÀngde den med oss

NĂ„, Ă„ter till Avion. DĂ€r var vi inne pĂ„ den nya affĂ€ren, Normal, vet inte om jag var impad, jag tyckte att det pĂ„minde om ÖoB, fast man fastnat i hyllorna för smink och tvĂ€ttmedel. Nicco tyckte det var Dollarstore, fast egentligen Dollarstore/ÖoB/MM, same shit different name.


I fredags, hastade jag ivĂ€g med Winstone pĂ„ Preem, jag hade ett paket att hĂ€mta ut. Hade det inte stĂ„tt nĂ„gra finbilar pĂ„ parkeringen hĂ€r utanför, sĂ„ hade jag kanske hunnit fram och tillbaka innan regnet, men… jaja, lite regn fick man vĂ€l tĂ„la, i guess.


Nu undrar jag om annandags utdelningen, innebÀr ökad press pÄ utlÀmningsstÀllena. Jag fick ju knata dit för att hÀmta ut ett tjockare brev, för nÄgra dagar sedan, och den lilla pÄsen jag hÀmtade i fredags, hade jag definitivt fÄtt i brevlÄdan, om det varit för 3 veckor sedan.

Jaja, det Àr som det Àr, tur att man har nÀra.

Tur hade jag pĂ„ V75 igĂ„r, 7 rĂ€tt, men precis som vanligt…andelar som ska delas och dĂ„lig utdelning, sĂ„… fira…njaee, men det blev dĂ„ 100 kronor plus, haha.

TÀnk om vi har sÄn tur att solen fÄr fortsÀtta lysa idag. Lite less blir man ju pÄ grÄtt och blött, Àven om det Àr en nödvÀndighet. Synd att Àven myggen, behöver vatten, har ni, btw funderat pÄ detta.


Ha en fin mors dag, och söndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten