Tumme upp 👍 eller vad tĂ€nker ni… 😅

Det gick inte enligt plan för Annelie och Mattis igÄr. Dom missade första rundan och den andra sÄ var det nÄt som tog fokus frÄn mer Àn en hund. Kan vara löptikar och dÄ blir det svÄrare att fÄ hundar att fokusera. Fast, alla tÀvlingar man deltar i, oavsett utgÄng, ger erfarenheter och man fÄr lite mer pÄ benen. Kan tillÀgga nÄt som Annelie sa, att det spelar ingen roll om det Àr löptikar pÄ tÀvling. Alla hundar som deltar ska kunna fokusera pÄ tÀvling ÀndÄ. SÄ det gÀller att nöta in allt sÄ det sitter.

Jag kĂ€nner vĂ€l lite sĂ„, inför Åmsele nu pĂ„ lördag. Eftersom det kommer att bli mer en, ”kĂ€nna efter hur bilen gĂ„r”, tĂ€vling, Ă€n nĂ„t annat. Ja, test nÂŽ tune kan man kalla det men… NĂ„ja, det Ă€r ju valfritt att delta och jag valde att göra det sĂ„ jag fĂ„r testa tĂ€vlingsnerverna, om inte annat.

Var pÄ SmultronstÀllet igÄr. DÀr var det Àpplen i parti och minut. Dom hade smakprovning, live musik och annat. Klicka pÄ bilden för att lÀsa mer om det.


Tog en fika, fick sitta inne dÄ platserna utomhus redan var ockuperade, men det gjorde ingenting.


Och fick med mig en blomma hem. Det Àr egentligen en uteblomma, fast tjejen i kassan tyckte absolut att jag kunde testa att ta in den dÄ det börjar bli riktigt kallt. Ibland funkar saker annorlunda Àn vad man vet. Har man sedan lite tumme med nÄn, sÄ Àr chanserna desto större att det gÄr bra. Det var inget hemmansköp sÄ, i will try.

Fin himmel igÄr kvÀll, fast mÄnen ville inte riktigt komma fram.


Idag vet jag inte vad det blir. Joo, jag vet vÀl vad det blir för mÄnga av er, ni som sparat att rösta till idag. Men det Àr redan bortgjort hÀr, sÄ det Àr vÀl bara resultatet som ÄterstÄr att höra.

Avslutar med en liten egen studie, jag gjort alldeles sjĂ€lv. Resultatet Ă€r ju hög intressant đŸ„ž Visste ni att dom som gillar mina inlĂ€gg, Ă€r lyckligare, intelligentare och bra nog mycket snyggare, Ă€n dom som inte gör det. Enligt en egen studie jag gjort 😁

HÀr ska ni fÄ se hur man gillar inlÀgg pÄ Vk bloggen. DÄligt att dom inte gör denna lilla tumme, mer synlig, tycker jag.


Ha en fin söndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Oj dĂ„! Nu har ju jag slutat trycka pĂ„ den tummen…nĂ„got som jag hade nött in att jag mĂ„ste komma ihĂ„g, innan lĂ€mnar lĂ€nken! I vĂ„ras sa du, face to face, att det kvittade om man tummade upp ditt inlĂ€gg.. lĂ€sstatistik baseras inte pĂ„ tummen…

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Nej besöks statistiken baseras inte pĂ„ antal besökare, i sĂ„ fall skulle man vĂ€l inte ens behöva gilla den, utan gĂ„ per automatik. Fast nu hade jag ju skrivit att detta handlade om en egen studie om snyggheten hos dom som gillar mina inlĂ€gg 😄 Jag skulle inte sluta blogga ifall jag fick noll tummen upp, dĂ€rför kvittar det.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten