TillĂ€gnades cykelhandlaren, hoj đŸ„‚

Matfix, dukning och sĂ„nt, var vad jag pysslade med igĂ„r. SĂ„g inte ut sĂ„ hĂ€r i morse, kan jag sĂ€ga 😁


Men vi började festen hemma hos Nicco dÀr hon bjöd pÄ fördrink och lite gott tilltugg.


Dom tyckte att hennes lÀgenhet var jÀttefin, och det Àr den ju, absolut. Trevligt dÄ man kan gÄ in i ett kök och en hall, sÄ det inte bara Àr ett stort rum.


Jag var ju sĂ„ trĂ„kig att jag inte fotade mer, under kvĂ€llen. HĂ€r fastande i alla fall en bit av Åke och Sambo pĂ„ bild som Nicco tog.

Med pĂ„ denna fest var, Sivert o Ewa, BrĂ€lla o Lena, Jitte o Ina, Mats o Susanne, jag o Åke och Nicco förstĂ„s. Jag smet hem lite tidigare för att fĂ„ in potatisen i ugnen, och flĂ€skfilĂ©n skulle ljummas pĂ„, och Niccos vegetariska falska lövbiff, skulle stekas.


Vilka presenter jag fick… som vanligt glömde jag bort att sĂ€ga att man inte behövde ta med nĂ„got. Men jag vet ocksĂ„ hur jag sjĂ€lv brukar göra Av Jitte och Ina, kryddpĂ„sar, gĂ„r alltid hem.


Och denna helt fantastiskt fina blomma. Lite mystisk sĂ„ dĂ€r…


Jag bildsökte pÄ google och guess what, haha, det Àr inte en blomma eller rÀttare sagt, det Àr en blomma man kan Àta. SÄ cool, men vill man nypa bladen av den, hm. Mja, man kanske mÄste testa.


Susanne hade minsann stickat tjocksockor med kort skaft, ett par till mig med orange kant.


Åke fick ett par med grĂ„ kant…love them 😍


Och Lena hade hittat en sak som hon tyckte att det stod mitt namn pĂ„, ja, sĂ„pass kĂ€nner hon mig. Hade jag sett detta förklĂ€de hade jag gĂ„tt fram och kollat in det och sĂ€kert inte kunnat lĂ„ta bli att köpa det heller đŸ„°

Mycket trevligt, surr och musik, skratt och skĂ„l. En av dom bĂ€sta skĂ„larna fick vi lĂ€ra oss av Mats P Karlsson, en nyĂ„rsafton tror jag minsann det var. Den dĂ€r man tar för cykelhandlarn… HOJ! đŸ„‚ Alternativt, Hoj Hoj! đŸ» HĂ€r var Nicco igĂ„ng igen, med mobilen i högsta hugg.

Till efterrÀtt blev det geléhallonfluff, jag gjorde pÄ vanlig grÀdde men testa Àven den mjölkfria grÀdden. Var osÀker pÄ den dÄ det inte stÄr pÄ förpackningen att den tÄl att vÀrmas men det funkade utmÀrkt. Var dock vÀldigt försiktig med vÀrmen. Det rÀcker ju att godisen smÀlter och det kanske den till och med skulle göra, utan uppvÀrmning.

Och jag och brorsan… helt filterlöst đŸ€Ł Undrar varför BrĂ€lla klarade sig, har han filter đŸ€Ș


Jitte och Ina lÀmnade sist. Klockan var 02.30 och jag slÀckte lampan strax innan 03.00. Och tÀnk, jag blev inte överraskad över den extra bilen som stod hÀrute dÄ jag gick ut med Winstone i morse.


Jag hade full koll pÄ att det var dom som lÀmnade den dÀr igÄr och ska hÀmta den idag. Trodde inte ens en nanosekund att dom kanske sov över i bussen eller nere i rosa rummet.


Tackar till alla som var med. SĂ„ kul att man kan ses, lite sĂ„ dĂ€r, bara för att man kan, och vill. SvĂ„rt att fĂ„ plats med ALLA man skulle ha velat bjuda, men dom fĂ„r man kanske ta nĂ€sta svĂ€ng 😉

Avslutar med lite promenad bilder frÄn i morse. Skönt med frisk luft och lite rörelse för kroppen. Ha en underbar söndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten