Det kanske inte passar sig đŸ€Ș

Är med i en heminrednings grupp. Mest för att det Ă€r kul att se hur andra har det, fĂ„ tips, och dela med sig av hur man sjĂ€lv tĂ€nker eller har gjort hemma.
IgÄr lade jag ut vÄr halldörr, till allmÀn beskÄdan.


Den gillades helskarpt. Och ja, jag gillar ju den, jag med. Hade ju tÀnkt göra nÄgot av vÄr toadörr ocksÄ. Men fastnar i alla bilder, varje gÄng jag gÄr in pÄ Pixers hemsida.


Det finns oĂ€ndligt med mönster och bilder. TyvĂ€rr Ă€r vĂ„r toadörr, inte sĂ„ bred. Med sina 64 cm, mĂ„ste man beskĂ€ra motivet, och dĂ„ Ă€r det inte allt, som passar. SĂ„ hittade jag nĂ„t roligt…fast, nĂ€, dĂ„ vill jag ju inte ha den pĂ„ insidan utan ut mot vĂ„r hall. Men dĂ„ kanske inte det passar sig riktigt, haha. I-lands problem.

PÄ söndag blir det förmodligen dejt med Renbergs Annelie. Hon ska eventuellt tÀvla med Mattis i Anumark.


Med det lilla avstĂ„ndet lĂ€r man Ă„ka dit och titta, och sen fĂ„r hon komma hit och Ă€ta middag…typ. Man fĂ„r ju passa pĂ„ dĂ„ det gĂ„r. Jag byte ett jobbpass mot ett annat sĂ„ jag blev ledig pĂ„ söndag, istĂ€llet för imorgon.

Åkte ut en svĂ€ng med bilen igĂ„r. Bromsar in vid macken och PIIING, lĂ€t det i bilen och denna lampa lyste upp min fejja.

Suck…tordes inte stĂ€nga av bilen innan jag bildsökt för att se om det var nĂ„t allvarligt problem.

NĂ€r jag sedan startade den igen var felet löst…eller… jaja, det varken pep eller lös, fast ska jag vara krass Ă€r det nog inte löst. Kollade upp det pĂ„ nĂ€tet dĂ€r det sĂ„ vackert stĂ„r att det Ă€r bromsbelĂ€ggen som bör ses över. Ehhh, ok, vi eller rĂ€ttare sagt Åke har ju bara bytt dom 2 gĂ„nger förut, sĂ„ det Ă€r vĂ€l sjĂ€lvklart att dom bör bytas igen, eller đŸ«ŁđŸ„Ž

Varningslampor som lyser gult, Àr förövrigt sÄnt man bör titta pÄ inom en snar framtid. Röda varningslampor bör man inte negligera, dÄ ska man parkera bilen dÀr du Àr.

Idag blir det lunchdejt ute pÄ Nybro, trevligt. Men som vanligt, dessförinnan, prommis med Mr W, frukost och annat. PÄ prommisen igÄr kvÀll lyste snön likt glansig marÀng.

Idag var det himlen som lyste i ett speciellt sken.

Och sen, tadaa… smĂ„ lĂ€tta moln er jag pĂ„ en himmel, en himmel som Ă€r…

Ha en fin dag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten