Mind blowing đŸ€Ż

For och hĂ€mtade en Smakbox pĂ„ Preem igĂ„r. Under fĂ€rden dit och hem lyste lampan inne i kupĂ©n, fast nu, bara med 2 lampor. Fegbelysning, med andra ord. Åke gick ut innan jag skulle till jobbet, för att kolla lampan igen.

Kommer in och sĂ€ger att han har stĂ€ngt av den pĂ„ knappen vid lampan. Mm, bra, sa jag. Fast det Ă€r absolut ingen, som suttit dĂ€rbak och kunnat fippla pĂ„ lampan. Inte kunde jag heller stĂ€nga den, för 2 dagar sedan. Men nu Ă€r den slĂ€ckt Mind blowing, haha, eller Maria blowing đŸ€Ż

ApropÄ hÀpnadsvÀckande saker, sÄ fylls nu FB av nattens norrsken som spelat pÄ himlen. Jag snor ju Annelie Wallmarks bild, som hon tagit hemma i Renbergsvattnet pÄ hennes Àlskade Rote.


SjĂ€lv var jag sĂ„ trött, sĂ„ jag gick i sĂ€ng innan 23 slaget. Typiskt att jag dĂ„ vaknar innan 4 och kan sĂ„klart inte, somna om. HĂ€r pĂ„minns jag om den hĂ€r bilden…

Varför ska det ibland, vara sĂ„ svĂ„rt att bara vĂ€nda pĂ„ sig och somna om? DĂ€r ligger jag och funderar pĂ„ om jag ska frĂ„ga Elisabeth nĂ€r vi ska ses pĂ„ kaffe. Om jag ska köra i PiteĂ„, hur ska vi dĂ„ fĂ„ in bilen i bussen? Kommer Åke att fastna dĂ€ruppe i dörren? Kan Nicco följa med och lasta Camaron? Kan man bredda ramperna? Hyra trailer? Vad hade jag för lösenord till min mejladress?? Varför Ă€r inte semestern 8 veckor istĂ€llet?

Och mitt i alla dessa frÄgor och funderingar, sÄ vill jag kolla hur min vilopuls Àr Letar upp pulsen i handleden, gluttar med 1 öga pÄ klockradion, 04:14 tick tick tack BAAM 04:15, och jag rÀknar. Hade exakt 60 slag pÄ 1 minut, sÄ dÄ mÄste jag ju fortsÀtta fundera pÄ vad en normal vilopuls Àr. Mm, sÄ jag tvingade mig att ligga kvar nÄgra minuter till innan jag gav upp.

Nu Ă€r 3 koppar kaffe avverkade och jag testade min vilopuls igen. Gissa… 57 slag i minuten. SĂ„ jag googlade upp en tabell över vilopuls. MĂ„ste skratta, men Ă€ndĂ„ kĂ€nna mig stolt och hĂ€r blev det ju Ă€n mer, mind blowing. Jag hamnar dĂ„ i spannet vĂ€ltrĂ€nad, Oh my, det hade jag inte trott 😃


DÀremot vet jag, att jag under min betydligt större, övervikts period. Fick genomgÄ en syresÀttnings test pÄ en cykel. Och han som utförde testet sa, att min syresÀttning var som för en vÀltrÀnad person, haha. Kan dock inte pÄstÄ sjÀlv, att jag kÀnner mig vÀltrÀnad.

Men jag vet ocksÄ att utsidan, inte sÀger sÄ mycket om insidan.


Hoppas pÄ en trevlig fredag, för er allesammans!

Maria Lundmark HĂ€llsten