FestkommittĂ© utsedd đŸ„łđŸ€˜

Krispigt i luften igÄr pÄ morgonpromenaden. Nu hÄller vi pÄ att rejÀla plogkanter. Fast det Àr svÄrt att se hur mycket snö det egentligen Àr. Men det Àr verkligen fint i solen.


Emma var uppe hos mamma vid lunchtid, hon skrev och undrade ifall solen fortsatte att skina hÀr i vÀster. Mja, dÄ hade det vÀnt och man ser bara en blÄ rand dÀrborta.


Nu ser det ju ocksÄ vÀldigt roligt ut med alla snöklumpar som hÀnger i trÀden och pÄ hÀckar.


PÄ kvÀllen tog vi en promenad utan Winstone. DÄ var det dags för SHRA:s Ärsmöte

Inte sÄ mycket nytt förutom att det utsÄgs en festkommitté, och planerna Àr att det ska kunna bli nÄgot roligt framöver. Det behövs, tror jag. Mest för att det ska locka folk att stanna kvar och att man kan hÄlla klubben levande.

Sen bjöd dom pÄ en hamburgertallrik deluxe. Jisses, inte orkade vi Àta upp allt det dÀr. Men gott var det.


Vi gick en svÀng inne i garaget och det sÄg ut som vanligt. Med lite smÄ undantag. Stefan Andersson hade varit pÄ Kalldraget med en av sina bilar, sÄ den stod och avfrostades.


Hos Hedins har det kommit in nÄgot nytt ocksÄ.


Roligt med alla detaljer man kan se dÄ man gÄr dÀr, och hur mycket det kan finnas som man aldrig reflekterat över, förut.


Vi hade en glad hund som vĂ€ntade pĂ„ oss, dĂ„ vi kom hem. Nu fick han testa att fotas genom lampan, fast han slapp ha den pĂ„ skallen. Hahaa…


Tror att det blir en lite skönare prommis nu, dÄ det Àr lite varmare ute Àn igÄr. SÄ nu ska jag bara dra fram min crocpot och slÄ igÄng en gryta med kalops. Det blir en bra söndagsmiddag.

Ha en fin söndag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten