Helheten syntes inte, inte dom där sällsynta fåglarna heller

Åke hämtade hit min mamma igår så vi fick fira min födelsedag, som egentligen, är idag då Även kusin Anna med hennes man, Ingvar, kom hit och syrran Emma. Fågellivet är hypat. Det kvittrar och flyger fåglar, på korsen och tvärsen, hela tiden.

Och kan ni se dom där sällsynta sakerna här?


Nähä, nej, jag förstår det. Nicco fick syn på några konstiga fåglar, och frågade vad det kunde vara. Jag kikade lite närmare och visst var det 2 steglitser…wow. Jag trodde inte att man skulle få se några fler av dom, häruppe. Men att fota dom, var hopplöst…uppenbarligen 🤪

Detta var uppe vid I20 området, inte hemma på vår gård. Vi gjorde en liten samhällstjänst också, och plockade lite lupiner. Jodå, dom hamnar i brännbart då dom fått stå här ett tag.

Skulle byta profilbild på FB. Det är ju tji att få lägga ut mer än fejjan. Så här blev den…


Men det var ju så här jag ville att den skulle synas…


Varför får man inte bestämma själv? Jag får inte göra till mig, men andra får. Spelar ingen roll om man tar en bild en bit ifrån, nopp, det är bara fejjan som syns. Jaja, i-landsproblem, jag vet, men det är likväl, irriterande. Man får ju inte skoja till det, med andra ord.

Tur att man kan göra roliga saker på andra sätt. Ta den här hunden, till exempel.


Hahaa…underbart!

Eller den här lille tropern, som verkligen gör sitt bästa. Det är nog dessutom vi, som tycker det är gulligt och kul, han var ju seriös, för tusan. Han kom upp som FB minne på min sida, just idag.

Och givetvis vädret på min mobil. Som klockan 23.10, tyckte att man skulle förbereda sig p att hoppa upp igen…


Vet inte om det händer nåt speciellt i övrigt. Hoppas på lite mindre vind idag, men gärna mer sol än det är just nu. Vi har fått upp vårt lilla orangea partytält, så man kan få skugga, om man vill. Första prommis med Mr W, och det var helt ok värme i luften, skönt!!

Ha en fin måndag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten