Busväder, bus hund och hundväder, eller…

Den här bilden och lilla storyn är ju helt underbar

 

Inte för att jag visste, bara genom att se på bilden, vem den vuxna mannen var, men jag fattade efter att ha läst texten och googlat på namnet Cavill. Hahaa…han är en av alla som spelat Stålmannen, så pojken talade absolut sanning 😁

För mig är nog Stålmannen Christopher Reeve. Han var Stålmannen 1978 och jag var då 11 år. Det är precis som med alla som spelat James Bond, vi relaterar olika beroende på vem som var huvudperson då det begav sig. James Bond = Roger Moore om ni frågar mig, och för Åke kan det vara Sean Connery i övergång till Roger Moore.

Är dock inte överdriven fan, av vare sig Stålmannen filmerna eller James Bond för den delen. Det tar ju som aldrig slut. Tacka vet jag Hulken…haha, eller njae, han var bra på den tiden det begav sig, idag, skulle jag inte ens prova se nåt som involverade detta gröna monster.

Jag har tillräckligt med att hålla efter alla Fultomtar vi har i huset. Inte nån av er som såg nåt lurt med en av bilderna jag la ut från proppskåpet? Jag såg nåt misstänkt då jag tittade närmare. För visst är detta väldigt likt en Tomteluva…

Gick med hjärtat i halsgropen, ner till källaren igår, och faller nästan baklänges vid åsynen av detta.

Vad planerar dom? Ska vi sälja medan huset står kvar? Vad ska dom med sladdar till inne i säkringsskåpet Jag känner mig inte lugn nånstans 😶

Såg vinterfint ut igår kväll

Ett mindre kaos idag. Vägde mellan att gå till Vårdcentralen för behandlingen av knäet eller ta bilen. Jag tog bilen, fast med fara för det egna livet. Man ser inte vart plogkanterna är, om det ens finns eller om det bara är snödrev.

Småfåglarna kämpar med fröautomaten

Plötsligt såg jag the Doom lord…

Och då jag fotat den kommer det in en steglits i bilden

Apropå djur och bilder. Nicco hittade några gamla bilder på Winstone som hon skickade igår. Man tror ju nästan att det var i ett annat liv

Jag hade också en gammal bild på killen, på skrivbordet, faktiskt

Nalta tröttare idag men lika fin

Ha en fin dag snön till trots!

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Ha haa Vovve 🤍 Gullemys och det var där nånstans ni kunde övertygat sötisen att det är ni som sköter insläppet, på Ettan 😍😂 och inte han! Vov vov 🐾 Näe, han är en flockmedlem, och en fin sådan, men ingen boss. 💫
  Minns att det var väldigt mycket träning innan det satt, på vår Stella.🌟🐕

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja om man hade vetat då, vad man vet idag…fast det gjorde vi inte 😜 Så det tjänar inget till att ångra heller 😁 Jo jag vet att man kan lära gamla hundar sitta men Winstone påstår att han inte är gammal nog, inte än i alla fall.

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     😄 Ja vem vet, det beror kanske på metod och belöning 😏😜 Det blir riktiga styrketräningspass med spaden kan jag lova. Bara att få fram bilarna från allt som ligger ovanpå… tvi tvi tvi. Blir inget gympass idag i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten