Skrev en arg lapp, helt i onödan đŸ€Ł

Jag lĂ€mnade ett bidrag till den dĂ€r gruppen ”Total ointressant information”, för nĂ„gra dagar sedan. Tyckte att min lilla ointressanta story om att jag gĂ„tt runt med omaka skor pĂ„ fötterna i flera mĂ„nader och inte upptĂ€ckt det. Samt trott att nĂ„n snott eller tagit fel och min sko skulle vara borta för evigt. Kunde vara ointressant för dom flesta.

Sen visade det sig, dessutom, att jag tagit upp fel sko frÄn kÀllaren, den ena var frÄn ett Àldre par skor jag hade men som jag trott, att jag slÀngt bort.

NÄ, en tjej kommenterade med en liknande hÀndelse, och jag satt och fnissade igenkÀnnande dÄ jag lÀste vad hon skrev, samtidigt som jag blir sÄ glad dÄ jag blir varse om att jag inte Àr ensam. HÀr citerar jag utan att lÀmna ut hennes namn:

”BĂ€sta jag sett pĂ„ lĂ€nge. Glitch in the Matrix 😂

PÄminner om nÀr mina trÀningsleggings försvann. Trodde jag glömde de pÄ gymmet.

SÄg en tjej ha pÄ sig dem efter nÄgra mÄnader, de var för stora pÄ henne , sÄ tÀnkte det Àr mina. Tog bilder pÄ henne i smyg och la ut pÄ internet att nÄn pÄ mitt gym tagit mina leggings.

Efter typ 2 Ă„r hittade jag de i min lĂ„da med trĂ€ningsklĂ€der 😂” slutcitat

Visst kan man dra denna liknelse, frÄn den gÄngen vi sÄg vÄr cykel ute pÄ gÄrden, dÄ vi bodde i lÀgenheten. Cykeln hade vi aldrig tagit upp, sÄ den var uppenbarligen stulen, och sedan, kanske sÄld till nÄn lyckligt ovetandes person.

Jag skrev en arg lapp, som sattes fast pĂ„ pakethĂ„llaren, sen stod vi dĂ€r, bakom gardinerna och vĂ€ntade
och vĂ€ntade, och vĂ€ntade. Trodde i vĂ„r enfald att vi skulle ta tjuven pĂ„ bar gĂ€rning. Pratade sedan med TheresĂ© pĂ„ telefon och talade om vad vi höll pĂ„ med. Och hon suckade förmodligen, bĂ„de högt och lĂ„Ă„Ă„ngt.

Det var ju hon som tagit upp cykeln ur kÀllaren för att lÄna den medan hon var hemma :O Ja, dÀr hade vi kunnat stÄ en hel vecka och funderat om ingen skulle komma och lÀsa lappen.

 

StÀdade ihop i kÀllaren igÄr. Ska anvÀnda rosa rummet dÄ jag sitter i Teams möten och vill inte sitta i en utbÀddad bÀddsoffa. Sallys temporÀra sovrum stÀdade jag ocksÄ undan. I farten stökade jag ihop en flyttkartong med grejer jag ska ta med till PMU dÄ jag Äker dit nÀsta gÄng.

Winstone fick en liten tallrik med godsaker pÄ hans födelsedag. Hittade en hjÀrtformad mandelpotatis dÄ jag skulle fixa middagen sÄ den passade vÀl bra till födelsedagshunden.

Notera att det Àr ett kaffefat. SÄ det Àr inte sÄ mycket som man kanske kan tro.

Idag Ă€r det samtal med Arbetsförmedlingen. DĂ„ lĂ€r jag fĂ„ förklara att mitt intyg över att jag Ă€r kontaktperson, inte alls Ă€r ett förtroendeuppdrag i politisk mening. Hahaa
det var ett missförstĂ„nd frĂ„n min sida. Jag tĂ€nkte att förtroendeuppdrag borde vara sĂ„na dĂ€r man har tystnadsplikt och hĂ€r handlar det om stora förtroenden sinsemellan. Jag insĂ„g min misstolkning igĂ„r men det var inget jag kunde radera.

FÄr besök frÄn Renbergs ocksÄ, kanske blir det över en lunch tallrik med köttsoppa om tiden stÀmmer.

Ha en fin mÄndag allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten