Godis 🍬🍭 Ă€r gott men kan vara lurigt ocksĂ„ 🙃😅

Idag har Nailheads sitt Ă„rliga Swapmeet

Gissa att Åke och TheresĂ© ska dit, dom öppnar portarna 09.00. Anders missat dock det han sett fram emot. Han blev sjuk och ligger nedbĂ€ddad hemma i JĂ€rlĂ„sa. NĂ„, det Ă€r sĂ„na saker som hĂ€nder och som man inte kan pĂ„verka Ă„t nĂ„t hĂ„ll.

ApropÄ bilar sÄ har Mats Alfredsson lagt ut 2 bilder pÄ Camaron. Han lÀgger ju ut en massa bilder för att peppa inför sommaren och den hÀr ingick i nÄt som skulle lyfta oss alla

Och den hÀr bilden sÄg jag igÄr

 

 

 

Kom hem frÄn jobbet igÄr och vi satt vid köksbordet dÀr det filurades över om jag och Theresé skulle dra ivÀg till Intersport. Kom in pÄ godis och jag frÄgade om dom testat frystorkat godis som Àr sÄ populÀrt. Jag har fÄtt höra frÄn sÀkra kÀllor att det Àr absolut överreklamerat. För mig lÄter det som Hockeypulver som man Ät för att det var lite coolt med en burk och det smakade inte alls gott men man hÀrdade lite ÀndÄ.

Eller Tefaten som finns Ă€n idag. Snacka om att tugga pĂ„ papper och sen fĂ„r du lite surt i munnen. Gott
nÀÀ inte alls, men köpte man det dÄ japp

SĂ„ undrade jag om hon hört talas om det nya osynliga godiset dom har pĂ„ Monkey Business. Ehh,  nĂ€, sa hon och lĂ€t jĂ€tte skeptisk. Jomen det finns, jag sĂ„g en annons om det sa jag och plockade upp mobilen för att leta fram den. Hon fortsatte: ”Och du Ă€r sĂ€ker pĂ„ att det inte var 1a april?? Nej nej sa jag, det va bara nĂ„n dag sedan. Hittade den och lĂ€ste det som hade dragit min blick till sig. ”Perfekt för alla som vill njuta av sötsaker utan att bry sig om kalorier”

Det Ă€r vĂ€l dĂ€rför dom kallar det för osynligt, fortsatte jag, och försökte lĂ„ta hoppfull. Hon brast ut i skratt, hon lĂ€ste ju kommentarerna, hon. Det var ju visst 1a april
LURAD!! Och, fortsatte hon, hur var det nu det dĂ€r med att vara kĂ€llkritisk?

Jag var tvungen att lÀmna en kommentar, Àven om jag kÀnde mig lite lite krÀnkt

Vi Äkte i alla fall pÄ Intersport och sedan gjorde vi en svÀng inne pÄ Monkey Business. Dom mÄ ju ha krÀnkt mig men dom Àr ÀndÄ den bÀsta GodisaffÀren i stada!!

Jobbar idag med men slutar 16 sÄ det blir middag hemma och sedan förberedelser för öppen pub nere pÄ klubben ikvÀll. Trevligt!

ApropĂ„ middag, hĂ€r ser ni lite grönt, men prova att kisa dĂ„ ni tittar pĂ„ bilden, sĂ„ lĂ€r ni se nĂ„got annat 😁

Hoppas pÄ en fin lördag för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten