Jag, ett avskrĂ€ckande exempel? đŸ€”đŸ˜‚

Vi pratade om motorcyklar pÄ jobbet igÄr. Jag berÀttade om klumpen jag fÄr i magen, den hÀr Ärstiden. DÄ man pÄ hÄll, kan höra en MC komma efter vÀgen och sedan drar han pÄ jÀrnet. Min klump kommer dÀrför jag förvÀntar mig att höra en stor smÀll dÄ motorcykeln med förare, gÄr av vÀgen eller krockar med en bil. Det har hittills aldrig hÀnt, men det Àr kÀnslan jag fÄr.

Vi fortsatte prata om olika hÀndelser, jag nÀmnde att jag sÄg en tjej som körde upp för Mc kortet. Hon var inte alls sÄ stor i strumplÀsten fast motorcykeln var bÄde stor och tung. Jag stÄr borta i rondellen vid brandstationen och dom kommer upp till den frÄn andra hÄllet. Hon stannar men nÄr inte ner ordentligt och hela paketet tippar omkull. Sen fÄr hon inte upp den, hon orkar inte.

DĂ„ hann jag nog tĂ€nka flera saker, första tanken Ă€r dock, varför
 hur kan man sĂ€tta sig pĂ„ nĂ„got man inte vet att man kan hantera? NĂ€sta tanke eller kĂ€nsla Ă€r att jag tycker synd om henne. MĂ„ste ha varit jĂ€tte stressande och kymigt. Kan ju dessutom ha varit pĂ„ grund av det hon inte lyckades ta upp den
det blev stress!

Jag sa att hade det varit jag hade jag sĂ€kert fĂ„tt upp den fast satt mig bak och fram, bara för att jag gör saker tvĂ€rsom…ibland
(eller ofta). HĂ€r ett litet litet bevis pĂ„ det, Ă€ven om ni kanske tror att jag riggat men det har jag inte đŸ«Ł Och nej, en upp och nedvĂ€nd bok Ă€r ju inget man gĂ„r i taket pĂ„, men det var sjĂ€lva grejen. Hur svĂ„rt hade det varit att stĂ€lla den rĂ€tt vĂ€g. Tur att jag inte jobbar pĂ„ biblioteket. Kunde ju göra folk galna i sĂ„ fall, hahaa…

Jag och Nicco anvÀnde dom berömda ApostlahÀstarna igÄr och gick ner till Strandpromenaden via Broparken och sedan hem, gÄendes lÀngst Strandpromenaden. SÄ fint nere vid Àlven

Men inte utan att man kĂ€nde sig halvlurad. Ni vet, dĂ„ solen skiner in genom fönstret, jag var jĂ€ttetrött och tĂ€nkte att jag behövde lite luft
och sol. Fast det blĂ„ste sĂ„ jag hade i alla fall vett att ta pĂ„ vinterjackan och vantarna. Kallt var det, men friskt och jag vaknade till liv.

Fick ett meddelande pĂ„ messenger nu pĂ„ morgonen. Alldeles för bra för att inte dela med mig av den. Men tveksam pĂ„ om jag vill hĂ€nga ut nĂ„n, hm. SĂ„ jag censurera lite, haha, det handlar ju inte om vem, utan snarare om hur lĂ€tt det kan vara att missa saker. Det vet ju jag redan, och hĂ€r hĂ€nvisade personen till just jag (som avskrĂ€ckande exempel) och mitt sĂ€tt att agera, dĂ„ jag missade att vara kĂ€llkritisk, till 1a april 😅 Dont mind att personen stavade fel i konversationen och skrev Monkeysports Business det var sĂ€kert autokorrekten…

 

 

ApropÄ jobb och affÀrer, kolla vilka dedikerade och hÀngivna arbetare det finns i vÀrlden

Hahaa..eller var det ett önskemĂ„l frĂ„n deras arbetsgivare, mĂ„nntro đŸ€” 😅

Ha en fin fredag, allesammans!

Maria Lundmark HĂ€llsten