Jag vann…👍👌😅

Det blev inte riktigt som planerat igÄr. Intervjun blev framflyttad till imorgon istÀllet. Men det kÀndes ÀndÄ som att vinna Ätminstone 90 kronor pÄ en Trisslott Jag fick plötsligt extra tid att inte göra nÄnting pÄ.

Det gÄr inte med ord att beskriva hur mjuk Winstone blir efter besök pÄ Dogmans hund Spa. Kan ju inte skriva att han blir fin, det Àr han ju liksom redan

Det stod en karl utanför Dogman som pekade och ropade: -JÄKLAR, vilken fin hund
OCH DU MED, du Ă€r ocksĂ„ fin!! Hahaa
 ja det var ju snĂ€llt sagt. Inte alla dagar man fĂ„r höra det av nĂ„n random mĂ€nniska 😉

Jag Ă„kte faktiskt ivĂ€g pĂ„ Nybro Östra Station och tog en fika, medan jag vĂ€ntade pĂ„ att Ă„ka och hĂ€mta igen Winstone.

KÀndes ovÀrt att Äka hem för att sitta dÀr 45 minuter innan man skulle tebax. Skickade bilden till Tina och efter den hamnade vi i samtal istÀllet. Fort hade tiden gÄtt och jag fick bila tillbaka till Strömpilen.

Efter middagen kopplade jag Snabeldraken med ett stadigt grepp under armen och drog ivÀg ut pÄ gÄrden med honom. Bilen vi köpt, behövde en liten tvÀr genomgÄng. StÀdad och klar, drog vi ivÀg pÄ en provtur med mig bakom ratten. Mja, helt ok, pÄminde en hel del om Jeepen. Nu kan ni fÄ se vad det blev för bil, nÀmligen en Hyundai Santa Fe

Saknar dock Linus sÄ jag kanske fÄr ta ett snack med Theresé och höra om jag fÄr lÀgga en bestÀllning hos henne. Kan hon fixa det sÄ mÄ jag fundera ut vilken posé han ska ha denna gÄng

Hyundais SUV-modeller har namn frÄn spÀnnande resmÄl. SÄ Santa Fe kommer frÄn en av USA:s Àldsta stÀder! Delstatshuvudstaden i New Mexico bÀr pÄ ett historiskt arv frÄn dess ursprungsinvÄnare, blandat med spanska och internationella influenser. Det ger staden en sÀregen look med vindlande gator och lÄga lerstenshus i adobe-stil.

Hm
vad kan Santa Fe vara mer kĂ€nd för, förutom dom gamla byggnaderna och gatorna
nĂ€, jag gĂ„r bet pĂ„ den. Vi fĂ„r se!

Gick nÀstan bet pÄ den hÀr pippin ocksÄ, men det ser ut att vara en sÀdesÀrla, fast jag tyckte den sÄg sÄ rund och stor ut

Idag Àr det guldkants uppdrag, hem och kÀka middag och ivÀg till ett jobbpass. Sen, mina vÀnner, ska jag fÄ vara ledig till nÀsta fredag. KÀnns underbart, dÄ fÄr man tiden att landa i allt som varit den sista tiden. Att göra saker varannan dag kÀnns drygt pÄ det sÀttet att man inte tar sig för sÄ mycket den dagen som stÄr oskriven. Saker hamnar pÄ hög och ligger kvar. Nu ska jag ta mig tid att beta igenom den högen.

ApropÄ tid och vad vi gör med vÄra liv, visste ni hur mycket tid ett Bi har och vad den gör med den? 

 

Ha en fin torsdag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten