Kreativ kan man vara på olika sätt

Ett tag gick det i alla fall att sitta ute igår. Tills det började blåsa, då försvann den gemytliga känslan och det blev kallt. Men jag hann sätta penséerna jag fick av Ewa i onsdags. Dra fram Sjöodjuret till sin rätta plats, och hjälpte Åke att lossa lite grejer från släpvagnen.

Det var ju sagt att lördagens väder, skulle vara aningens sämre än söndagen, men då måste det till en väderväxling uppåt, om jag ska hålla med om det

Fast det kan ju snabbt bli bättre, det vet vi ju. Det ser då inte ut att blåsa i alla fall, vilket känns skönt.

Fick denna bild från Jerry i Duluth, den här var väl frän

Han skrev och jag svarade

Jodå, Åke höll med om att den skulle ha varit nåt för oss. Handlar väl mer om hur, man skulle få till den på ett snyggt sätt Ett är då säkert, det finns grejer i världen man aldrig skådat förut. Och en massa kreativa människor som hittar på än det ena och än det andra att häpnas över.

Kreativitet är inget som saknas då det skrivs lappar och anslag heller. Vissa riktigt roliga

Här har någon varit kreativ då det gäller odling. Det är precis som man brukar säga, alla sätt är bra, förutom dom dåliga. Den här gillade jag

Att det varit solstormar big tajm, vet ni säkert redan. Norrsken har kunnat skådats i många länder, även här. Solstormar kan ni läsa mer om ifall ni klickar på bilden. Finns säkerligen fler sidor på nätet man kan gå in på om intresse finns

 

Så även igår men här var det för mycket moln i alla fall. Jag gick ut igår kväll och kollade om jag skulle få till nån bra bild med den himmel vi hade, det var mörkt åt ena hållet och ljust åt det andra

Med dom önskar jag er alla en fin söndag och hoppas på lite sol idag, så småningom! Eller så får ni värme från djur, dom kan ju både roa och få en att le

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten