Tecken från ovan…

Gravsättningen av Stor-Stina igår filmades och fotades. Jag lånar 2 bilder på det

Själv dolade vi på här hemma. Ryckte upp lite maskrosor, drack kaffe, jag åkte en tvärsväng upp till mamma. Åke grejade med motorcykeln som inte velat kicka igång. Ja, som en vanlig dag på vår gata i schtaaan.

Vi hade blivit tillfrågad av Mats och Susanne ifall vi ville komma till Getaways motorclub, på lördag kväll, så skulle vi bli bjudna på grillmiddag. Det tackar man ju inte nej till. Mats ringde och berättade att även Mats…som i Mats Boström och Hafdis, blivit bjudna.

Åke gick ut med Winstone, jag tycker jag hör nånting stort som brummar ute på gården fast här passerar ju så många bilar som bullrar att man knappt reflekterar över det. Hård knackning på dörren och in stegar Mats B och funderar vad vi gör.

Det blev lite dricka ute på gården, Åke frågade om Mats kunde provkicka så dom gick till garaget och ja…plötsligt hände det. Han fick igång motorcykeln även om det tog sitt lilla tag. Tur att do kom förbi så där oförhappandes och ännu mer tur att vi fick lyxen att få åka dit bort. Hafdis rattade sin Cadillac, och vi åkte.

Goda kycklingspett, underbara människor, och mer än så behöver man ju inte

Åke gick hem lite tidigare, Theresé och Nicco var tillbaka så han hade sällskap hemma. Jag fick åka samma bil hem jag

Såg en fiskmås på grannhuset där i kvällskenet

Skrattade och var tvungen att berätta att jag bjudit Elisabeth på lunch i fredags. Hon i sin tur berättade om en hotellvistelse i Härnösand för ett tag sedan. Hon hade fönstret öppet och BAAAM så flög en fiskmås in på hotellrummet, JÖSSES!! Hon sprang in och slängde igen toadörren, greppade en filt eller om det var ett täcke och schasade ut den samma väg som den kom in. Vilken upplevelse, fiskmåsen är ju inte som en liten sparv, direkt

Fast, ett möte med en fiskmås, om vi ska säga något gott om det, står för något. Fiskmåsen symboliserar att det är viktigt att våga vara först. Mod får du genom att lära känna dig själv och din kraft. Din gåva är framåtanda. Och oja, Elisabeth är allt det som skrivs, så egentligen hade hon inte behövt bli pushad av fiskmåsen 🥴🤣

Stod bakom garagetältet igår och frigjorde 2 rabarberplantor. Det kom små puffar av något som luktade så gott. Jag fattade inte vad det kunde vara. Idag, på morgonpromenaden med Mr W så fick jag se att häggen blommar, så med denna bild önskar jag er alla mammor ett stort Grattis på morsdag!

Nu ska jag slänga ihop en äpplekaka så vi kan åka upp till mamma i eftermiddag och bjuda på fika. Theresé åker ju hem idag, så det får avsluta hennes snabbvisit här. Dom kommer tillbaka om en månad ungefär. Och imorgon kommer nytt besök från södern 😍

Ha en fin söndag allihop! Avslutar med en bild jag knäppte då Theresé och Nicco skålade och firade Niccos sista jobbar dag. Nicco såg molnet och tyckte det såg ut som en fjäder. Den symboliserar by the way, Frihet, så det var väl ett passande tecken från ovan.

 

 

Maria Lundmark Hällsten