Abstinens

Steg upp strax efter 9 denna soliga morgon, sitter här i morgonrock och fasar för att klä på mig och gå ut och vara aktiv, känner hur abstinensen kliar i hela kroppen. Är det efter den livade tjej/dam/tantmiddagen igår kväll? En kväll som även denna gång fick en viss påverkan på min röst (det har hänt att jag vaknat helt utan röst efter dessa middagar).

Nej, abstinensen kom efter att ha läst VK:s bloggar på morgonen. Jag LÄNGTAR efter att skriva!!!! Hur kan det  ha blivit på detta sätt? Hur kan det kännas som ett sug i kroppen efter att få dela med sig av sina tankar? Förstår ingenting.

Jag åkte till Tyskland förförra veckan. Åkte till Arlanda på kvällen, steg upp kl 05.00 på morgonen, checkade in, stod i kön för att gå ombord på planet när jag plötsligt blev uppropad att komma fram till gaten. Jag, tillsammans med två kollegor, rymdes inte på det överbokade planet utan fick vackert stanna kvar på flygplatsen. Fy sjutton, vilken känsla! Inte trevligt alls när man har fullplanerat program framför sig. Våra väskor fick åka iväg, men inte vi! Det har aldrig hänt mig förut, och jag kunde knappt tro att det var sant. Usch, men vi kom iväg med nästa plan, tack och lov.

Väl i Frankfurt fick jag göra en ny bekantskap, nämligen med en stor och fin GPS. Den kvinnliga presentatören klarade av att lotsa oss helt perfekt från flygplatsen till bruket, från bruket över till hotellet i Holland, från hotellet till bruket och slutligen till flygplatsen igen. Helt spikrakt kunde chauffören köra på helt obekanta vägar, fantastiskt! Inte minst det att vi kunde välja vilket språk hon skulle tala. När man skulle svänga till höger så sade hon det: "sväng höger" men när det var vänstersväng sade hon: "gör dig beredd, gör dig beredd att svänga till vänster". Då stramade vi upp oss allihop i bilen och var beredda, läckert. Jag funderade faktiskt på att köpa en GPS, de hade billiga sådana på Schiphols flygplats, men vi hittar ju mellan Umeå-Holmsund-Sundsvall ganska bra vid det här laget, så det blev ingen. Annars hade det varit en bra julklapp.

Denna helg hade jag tänkt använda till att ladda batterierna inför kommande vecka, men vi hade middagsfrämmande i torsdags (trevligt), middag i går, fredag (trevligt med underbar mat och dryck) och nu ska vi ha middag hemma igen i kväll. Nåja, söndagen finns ju att vila på. Sedan bär det iväg på en veckas utbildning. Kameran ska med så får vi se om jag kan lägga in någon fin bild på det fantastiska lunchutbudet på anläggningen. Nu har skrivklådan minskat så jag tackar för mig och önskar alla en trevlig helg!