Djupt!

Trött och slut. Sitter och funderar över livet. Himlen är mörkblå, stjärnorna lyser, påminner om alla ensamma själar som i detta nu sitter ensamma i vars och ens eget ensamma universum, lyssnande till den egna själen som ropar efter någon som vill lyssna, lyssna på mig, se mig, hör mig.

Vad krävs? Måste jag visa upp mig i all min nöd, min misär, visa upp mina egna daily outfits, pluta med munnen, ställa mig som om jag vore kobent, svepa min stora kofta omkring mig, se ut som om jag vore helt borttappad – inte har alla hästar hemma, would like to boil the ocean….helt förlorad. Vad är meningen med livet? Varför finns jag? Vad är klockan? Varför?

Nej, menar inte allvar. Har bara surfat runt på allehanda bloggar, läst alla djupsínniga tankar och ville försöka passa in.

 

Etiketter: ,

8 kommentarer

 1. Vilsen i tillvaon

  Så klokt du skriver! Även om jag tycker mig spåra en viss sarkasm i det du skriver, dock inte värre än vad många som menar allvar, skriver. Kram!

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Vilsen i tillvaon (2010-12-14 21:26)
  Jag skojade nog faktiskt. Ibland när jag läser vissa bloggar så får jag känslan av att jag inte borde ha en egen blogg, skriver för enkelt alternativt att vissa andra borde ta sig en funderare på hur de framställer sig själva.

 3. Marja Granqvist

  Ja,det finns en viss bloggjargong, i synnerhet bland de unga bloggarna. Många vill bli sedda och bekräftade.
  Vi som är lite mognare skriver utifrån vår personlighet och vårt vardagsliv och det tror jag uppskattas bland de flesta. Jag gillar då din blogg i alla fall.
  Kram

 4. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Marja Granqvist (2010-12-16 00:23)
  Du har nog rätt, vi något äldre har oftast ett annat uttryckssätt. Det är ju bra att det finns olika stilar som passar olika grupper. Jag gillar din blogg också, läser den alltid! Kram

 5. Helena Nilsson Springare

  *skrattar* Vilken rolig läsning 😀 Jag har legat lite efter.. ja, det här med att pluta lite när man bloggar måste du ju lära dig. Annars kanske ingen tar dig på allvar?
  *skrattar igen* Härligt med lite smygironi! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.