Har shoppat i dag

Äntligen har jag hittat "min" klädesaffär! Otaliga är de gånger jag gått runt i olika affärer, suckat åt mycket som inte känts helt rätt, provat plagg som ser jättefina ut på galgen, men som sitter som korvskinn på mig. -Är jag den största kvinnan i Umeå, brukar jag fråga mig själv vid sådana tillfällen. Jag ser ju andra, större damer som ser så välklädda och prydliga ut, var handlar de? Varför hittar inte jag de affärerna?

Men, för ett par månader sedan gick jag in i en klädaffär i Kvissleby och hittade massor med kläder, roliga kläder, lite annorlunda kläder, och gissa vad; de passade mig! Jag handlade ända tills plånboken började skrika "stopp"! Nu har jag varit där igen och även denna gång hittade jag kläder jag ville ha och som passade – ja, jag kom därifrån med leggings, ny tröja, tunika vad man nu kallar det för, ett matchande halsband och ett set med mössa, halsduk och vantar. Vilken lycka! Nu har jag något nytt och fint att ha på mig på Nyårsafton!

I morgon natt startar det nya året. Något nyårslöfte blir det inte i år. Jag ska bara blunda, tänka på mina nära och kära och hoppas att det kommande året blir lugnt, att alla ska få vara friska och ha det bra.

Jag skickar mina varmaste hälsningar till de av er som läser min blogg; GOTT NYTT ÅR!

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag blir så otroligt glad när jag hittar nya favoritkläder 🙂 Det känns som att alla plagg hängandes i dussinbutikerna passar ALLA utom mig.. *suck* Så när man väl hittar schyssta plagg, ja då ere bara att slå till med dubbelt upp *skrattar*

 2. Marja Granqvist

  Jag har också svårt att hitta snygga kläder,så därför går jag ganska tråkigt klädd… fast igår kväll hade jag en jättefin svart tunika med ballongärmar, som jag köpte hos Gudrun Sjöden i Stockholm i somras.
  En god fortsättning på det nya året! Kram

 3. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Marja Granqvist (2011-01-01 21:38)
  Jag kände mig jättefin på nyårsafton, till stor del beroende på att jag trivdes så bra i mina nya plagg. God fortsättning till dig också. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.