Kort om lite

Så har det hänt igen, en vecka har runnit iväg utan en enda anteckning i bloggen. Det är orken som tryter. Nu är de 15 veckorna av speciella aktiviteter avklarade på jobbet, mina tillfälliga arbetskamrater har lämnat oss för att ge sig i kast med andra utmaningar på andra ställen i andra länder.

Det har varit 15 utomordentligt jobbiga veckor! Jag kände saknad när vi avtackade dem i torsdags för jag har lärt mig väldigt mycket av dem, de har varit utmanande och provokativa på ett bra sätt, vi har jobbat bra ihop med massor av skratt och skämt, men har även fått uppleva en sorglig händelse tillsammans, vilket svetsat ihop oss. Härliga killar helt enkelt!

Men så skönt det ska bli att få sitta alldeles ensam i mitt eget kontorsrum på måndag!
Inte ha 6-7 personer runt samma bord som pratar omväxlande svenska och engelska, som pratar i telefon, som kräver min uppmärksamhet helt enkelt. Att få rå sig själv, få lägga upp min arbetsdag efter mitt eget huvud, underbart!

I dag på morgonen har jag plockat fram kläder inför Dubai-resan, måste ju börja titta igenom, tvätta och stryka så man har några sommarkläder med sig. Det ser ut att vara kring +30C i Dubai och det känns väldigt lockande, inte minst nu efter det senaste snöovädret vi haft.

TVn står på i stort hela tiden, jordbävningen i Japan tillsammans med tsunamin, måste ju följas. Så maktlösa vi är mot naturens krafter. Vi kan förebygga, sätta upp larmsystem, men när naturen verkligen slår till så…… Tur i oturen ändå att japanerna har ett så väl utbyggt system med beredskap inför jordbävningar. Jag kan inte ens föreställa mig känslan när marken, själva vår grund, rör på sig.

Dagen kommer att tillbringas mycket lugnt och stilla. Det är Livskamratens tur att "trava" och då vet jag att han kommer att sitta framför travtidningen alternativt ATGs hemsida större delen av förmiddagen. Själv hade jag tänkt åka till sta´n för att se om jag hittar några nya kläder att ta med till Dubai, men vädret verkar vara alldeles för vackert för det. I går var jag in på hotellets hemsida och tittade och märkte då att det hotellrum som vi betalat drygt 5.000,- för (med köksdel och tvättmaskin) nu kostar över 12.000,-! Härligt! Det känns som att där "tjänade" jag in 6.000 att handla för! Livskamraten tycker inte att man kan resonera så, men jag tycker att det är ett väldigt lätt, och väldigt bra, sätt att resonera på. 🙂

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Dubai… Åh.. låter som ett ställe jag skulle digga *skrattar* Själv envisas jag ju med mina nordliga visiter! Ha det så skönt där i solen då. Tänk på oss frysingar när du är där 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.