Knasiga recept

Läste min medbloggare Marias, blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea skrivelse igår om receptet på saffranssemlor. Skrattade gott åt att man skulle blanda i rödbetor och garnera med dillvippor. Så det kan bli.

Minns för ett antal år sedan när jag var med i en kurs för att lära mig laga mat enligt Viktväktarna. Vi gick igenom ett recept med kycklingfiléer och kom så till raden där det stod: "pensla låren med olja". Med min lite för kreativa fantasi så såg jag den glade kocken som jobbade med sina kycklingfiléer och därefter tog penseln och oljade in sina egna lår med olja…… mysigt kanske men…. Vi var två stycken med samma fantasi så vi hade väldigt roligt, men de övriga i gruppen verkade mest förvånade. Jag kan inte hjälpa det, men jag skrattar faktiskt varje gång jag tänker på det!

Ska på tjej-/dam-/tant-middag i kväll och ser fram emot många glada skratt, kanske någon enstaka tår och mycket god mat. Önskar er en trevlig helg!

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.