Tidig morgon

Det blev midsommarafton ändå, fast helt annorlunda mot vad vi hade tänkt. Redan under morgonpromenaden mötte vi en vän som berättade att han skulle hem och röka sik och undrade om vi ville ha några. OM vi ville ha några!? Det ville vi. Inte nog med det, vi blev också bortbjudna senare på kvällen, det är fint med vänner.

Men geisten försvann ju häromdagen så vi valde att stanna hemma och åt en enkel, men alldeles underbar, middag på färsk potatis och klämma med nyrökt sik. Till det ett rosévin, Melody, och efteråt lite jordgubbar. Bara det att få sitta ute i det underbara vädret och få njuta av sik och jordgubbar gjorde att kvällen blev magisk. Lite dragspelstoner från en granne gjorde inte inte saken sämre.

Under dagen var vi också över och tittade på presenten som lilla L fick på fyraårsdagen. Ett hus ska det bli, ett alldeles eget hus med loft och altan…..i perfekt storlek för små tjejer. Vi kan också tänka oss att det är perfekt för små killar….. men lika enkelt är det att tänka sig lillebror stående utanför, gråtande….."jag vill komma in" medan storasyster bommar för dörren…. Nu är det i alla fall byggande som gäller, jag längtar efter att få se det färdiga resultatet.

Det ser ut att bli härligt väder idag också. Solen strålar från en klarblå himmel. Jag hoppas bara att det mörka molnet som hänger ovanför våra huvuden ska försvinna…. Kanske om jag pustar och blåser och tar till lite magi…

Ut i solen alla glada, ta det lugnt och njut av allt det vackra vi har omkring oss!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Läste ditt förra inlägg och tänkte att det är så typiskt. Det blir sällan som man tänkt sig. Men det verkar ju som ett ni fick en fin midsommarafton ändå 🙂

    Lite avis blev jag på den rökta siken. Så gott!!

    Ha en fortsatt skön helg Anne-Marie! Kram H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.