Äldre och äldre i Vännäs

En av de största förändringarna i samhället står våra äldre för. Vi lever längre och håller oss friska längre. En fantastisk utveckling som kommer att fortsätta. Samtidigt har de sjukdomar och besvär som drabbar äldre har också förändrats mycket på bara några decennier. Till detta kommer den tekniska utvecklingen som ger nya hjälpmedel och möjligheter.

För att vi ska kunna ta tillvara äldre människor som resurser, och samtidigt ge den hjälp och vård som kan behövas, krävs en flexibel och effektiv verksamhet. Gamla lösningar för äldre är tröga och fyrkantiga. Utmaningen är att ställa om till en organisation som snabbare kan förändras utifrån behoven och bättre ta tillvara både anställda och äldre som resurs. En organisation där meningsfullhet, närhet och trygghet är ledord.

Vill Du veta mer om Miljöpartiets politik för Vännäs? Läs vårt valmanifest här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.