Fötterna sitter kvar

Jovisst blev jag upphämtad av Åke, han for ju och besiktigade cheven och sedan tyckte min boss att han kunde komma och hämta mig direkt efteråt så han skulle slippa åka ut en gång till, så jag slutade halv ett istället för två.

Åke tycktes känna sig bättre ett tag under gårdagen men strax efter middagen så pressade han upp febertermometern till 38,7, så frisk är han inte…än.

Jag och Kerstin gick en sväng på eftermiddagen så nog kände jag att mina fötter satt där dom brukar, och det är klart, 1 timme och 45 minuters promenad och dessutom tvättstugan på kvällen gör sitt till.

Det blev ombesiktning och kan ni gissa på vad? En sån sketen liten sak som att ena framlyset pekade för mycket uppåt. Killen skulle försöka åtgärda felet men dom dög inte till att komma åt justeringen, så jädrans typiskt. Men det kunde som vanligt ha varit betydligt mycket värre, en lättare justering må ju vara, synd bara att det kostar 200 spänn extra plus den tid det tar att åka ut dit igen för att få en tid.

Ha en bra dag!

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Hej å hå…

  Vad less man blir när man får ombesiktning på SMÅGREJOR och måste åka tillbaka. Men det är kanonbra när det gäller de där stora grejorna som kan orsaka olyckor i alla fall.

  Duktig du är på att vara ute och gå – att gå till jobbet är en kanongrej eftersom man har inte något val då. Man kan inte vända efter några 100 meter.

  Ha det gott

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-27 06:57)
  Visst är besiktning av bilar bra, man vill ju inte köra runt i en dödsfälla och när dom hittar felen så är det ju inte för att vara jävlig.

  Jag skulle kunna gå till jobbet varje dag om det inte vore för att det blir för långt om jag skulle måsta gå hem också, bussar går inte därute och sen ska jag erkänna att det känns skönt med bil, då är man mera fri. Ha en bra dag!

 3. Jan A

  Eftersom du har ont i fötterna, går du i riktiga skor? Med riktiga skor menar jag skor avsedda för motionärer.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2009-10-27 08:19)
  Ja vad vet man, skorna är iaf godkända av sjukgymnasten så jag tycker att dom borde funka, men han har sagt att jag ska få en tid hos honomm så får vi se om han kan hitta något fel.

  Skorna är nog a och o både som motionär och i annat fall, det finns säkert många som skulle ha behövt se över sina dojor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.