Bildbeviset

Som jag skrev för en månad sedan. 1:a maj ser alltid nästan likadan ut, oavsett hur mycket snö det har varit under vintern. Så här ser det nu ut hos oss:

Svårt att tänka sig hur vintern egentligen såg ut:

Kerstin och Janne träffade en man som berättade att han flyttat hit 1957 och skulle då gå på Gammlia och titta på 1:a majbrasan. Dom gav upp, det var alldeles för mycket snö för att dom skulle ta sig dit. Så, ok, det har inte alltid sett likadant ut men i alla fall dom senaste åren.

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Jag trodde att snön skulle ligga kvar här till 1:a maj också, men jag tror faktiskt att absolut sista snön mellan huset och ladan, i den nästan konstanta skuggan, försvann på valborg. Inte ens blött på backen där idag i alla fall…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-05-02 17:21)
    Mja, din pappa kanske inte har fel…alla gånger 🙂
    Många har inte trott på mig då jag har sagt att den mesta snön skulle ha försvunnit. Näää, det här ligger nog allt kvar till midsommar, men se, fel hade dom *gnuggar mina händer*

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-05-03 21:11)
    Ha coolt, du kikade alltså förbi 🙂
    Jag satt med några grannar på baksidan av det gröna huset och njöt av den faktiska värmen som var där bak, även fast man tvivlade innan, på grund av all blåst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten