Vi drar söderöver

På väg hit till Järlåsa så passerade vi först Kerstinbo, sedan Horsbo, därefter Jungfrubo och nu är vi faktiskt hos en Järlåsabo, ja, inte bara en, utan tre stycken.

Satt och surrade igår kväll och sa att Sally måste ju få åka ner till High Chaparall, då stack Nicco ner skallen från loftet och sa att hon tyckte minsann att hon skulle få åka dit ner någon gång…helst innan Sally.

Och så gick det till då vi plötsligt bestämde oss för att åka ner till Hillerstorp och se hur landet ligger nu för tiden. En sväng i Cowboy landet och sedan åker vi tillbaka hit upp. Nice!!!

Våra planer är att sticka iväg efter frukosten imorgon, håll era tummar för att vi kommer fram 🙂 you never know, då det gäller oss. Camaron lämnar vi här så har vi det mindre att tänka på. När vi skulle lossa den här i fredags så tog bromsarna i botten så vi fick vinscha ner den, all bromsolja var slut, hm…vart kan den ha försvunnit??? Inte en droppe hade då läckt ut i bussen.

Annars är allt bra härnere, tårta har vi ätit idag eftersom svärämnet Anders, fyller år. Firandet är förmodligen inte över än. Han fick en kromad bordsfläkt av oss, då Theresé ringde och talade om att en fläkt inte gick att uppbringa i hela Uppsala med omnejd, men nu så finns det en här i alla fall.

Ni får ha det så bra, jag återkommer säkerligen, skickar också en hälsning till granngänget som säkert sitter ute på dagarna, om det inte regnat förstås. Ha det gott!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.