Sju sinnen???

 

Nicco har ett prov idag, i skolan, det handlar om våra fem sinnen. Hon berättade det vid middagen igår och Åke var då snabb att säga att vi har ett till sinne…ursinnet. Haha, och den hamnar givetvis i min lilla ordbok, för ursinne för mig skulle kunna betyda att man har ett sinne för att hålla tiden (med andra ord inte dom personer som tillhör kategorin, tids optimister 🙂
 
Ur – sinne
 
Sedan kom dom givetvis på att vi faktiskt, egentligen, om man tänker efter, har ett till sinne förutom synen, lukten, hörseln, smaken och känseln…givetvis det sjätte sinnet 🙂
 
Det blir, med min matematik, sju sinnen!
Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2010-12-02 22:02)
    Ha, kom bara att tänka på hur man brukar säga, jag är vid mina sinnens fulla bruk, och först fick jag det till ett till sinne, bruks sinnet, men då havererade min matte, det betyder ju förstås att man använder sig av alla sina sinnen, om man nu har fem eller om det blev sju 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.