Kasta ut (h)julen på torsdag

 

Hade en någorlunda bra dag på jobbet igår, det mesta bestod väl i vardagliga sysslor och ett besök av arbetsterapeuten, som skulle fixa ”chefens” rullstol. Rullstolen som förövrigt består av fyra hjul, så jag frågade chefen om hon nu upplevde torsdagen, tjugonde Knut, som lite skrämmande, eftersom man då kastar ut julen. Hon skrattade och tyckte nog att grannarna förmodligen skulle fundera om vi som jobbar hos henne skulle plocka bort (h)julen och kasta ut dom från balkongen.
 
Kom hem och hittade ett fint kuvert i brevlådan, adresserat till mig, finns det något roligare, och vad längesedan det var man fick ett brev att ta på, annars får man ju bara mejl, nu för tiden. Det var ju från världens bästa Lisbet Olofsson, ni vet, blogg grannen, som hade fixat en jättefin, liten inköps bok (som jag förmodligen aldrig kommer att skriva i, för då tar den ju slut), en sån där som bara kan ligga framme, bara för att. Tack Lisbet, det var verkligen en överraskning.
 
Ännu roligare blev det vid middagstid, då jag fick ett samtal från Extravaganza, jag har nämligen skickat in till den där tävlingen dom annonserar om i Vk, tänkte att det skulle ju inte gör ont att vinna lite måltidsersättningar, så här på det nya året. Jag har visserligen inte vunnit än, men dom ville träffa dom som anmält sig, förmodligen för att ta reda på vem man är och varför man vill göra deras grej. Nå, vi bokade in en tid nästa vecka, jag frågade om det var någon speciell jag skulle fråga efter eller om det hade någon betydelse, ja, sa tjejen, då blir det Lisbet Olofsson du ska möta, Haha…vilket sammanträffande, så Lisbet, på tisdags syns vi, in real life 🙂
 
Sen var det bastukväll, jag var bara nere en stund, sedan var vi till huset och letade efter papper som ska in till bouppteckningen, samt tömde och stängde av kylskåpet, det är ju onödigt att ha det igång. Idag blir det begravningsbyrån efter jag har slutat jobba, så får vi lite handledning om hur allt går till.
 
Önskar er alla en bra dag!
Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-01-12 20:48)
    Jag håller med, och ändå vet man hur mycket man längtar till julen, då den närmar sig, att få plocka fram julsakerna, tända ljus osv. Nä, tur att den inte är så lång. För vår del blir det nu inte att lägga tillbaka sakerna på samma ställe utan packa ner det i kartonger istället, känns konstigt, men samtidigt spännande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten