Hej och hå

Den 20/4 skrev jag ju om Telia/Felia och deras brevutskick, som inte ens dom själva visste vad det var för något. Då jag kom hem från jobbet, väntade ett nytt brev i brevlådan.

Exakt samma text som det innan, men nu stod det att vi begärt datumet för inkoppling den 19/4, alltså dagen innan vi ens fick brevet. Hahaa…tog dom mig på orden eller, då jag fick frågan av tjejen på Telia, om när vi ville ha det inkopplat, och jag svarade igår. Mm, man skulle ju kunna tro det, men tror någon att vi fått igång telefonen än då? Nä…inte då.

Det som kanske retar mig mest…just nu, är att jag sitter och surfar med telias mobila/kontanta bredband, fy och tvi vale, men vad gör man då inget annat alternativ fanns att uppbringa på någon av alla butiker jag varit in på idag. Nå, det ska vi bara använda tills vi fått in nätet i väggen. Jag höll på få abstines besvär av att inte ha tillgång till internet och nu närmar vi oss slutet av månaden och vi har en del räkningar som ska betalas, och nu kan jag ju göra det, i godan ro, hemifrån.

Det har varit en trevlig påsk i alla fall, Kerstin och Janne var hit på skärtorsdagen och på lördagen kom Ingegerd och Jan över. Vi har målat om våra utemöbler så nu har dom fått tillbaka sin orïginalfärg…knallröd, vi har planterat penseér, satt frön, krattat, mossrivit gräsmattan, tagit hem Camaron, varit ute med den några svängar, satt ut några prismärkta cyklar vid staketet, och faktiskt fått sålt en av dom igår kväll. Och sedan har vi bara varit.

Ni får ha en förhoppningsvis, fortsatt bra dag!

Etiketter: , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Ha, haa, tjejen på Telia hade nog ingen humor den dagen du sa att ni ville bli inkopplade ’i går’. Hon tog dig på ordet.
  Förstår att ni har mycket att stå i med huset och trädgården… men det är väl bara kul, antar jag.
  Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-04-26 22:44)
  Nu håller vi på känna oss inbodda, även fast det hela tiden finns saker att göra. Du får komma förbi på en kaffe…någon dag då du känner för det 🙂 Vi bor ju inte så långt från stan.

 3. Telia Kundservice

  Hej Maria

  Lena Olsson heter jag och jag arbetar på Telias kundservice. Ser att det blivit lite krångel med telefonin. Jag kikar gärna närmre på det hela. Om du fyller i uppgifterna på nedanstående länk så ska jag se efter vad som hänt och om jag kan lösa det så snabbt som möjligt för dig.

  /Lena

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Telia Kundservice (2011-04-27 11:40)
  Skulle jag visst kunna göra, Lena, om det fanns någon länk med, men det gjorde det inte. Skicka den gärna igen, för någon telefon har vi fortfarande inte fått igång, och detta kostar oss mer än vi trott, så en lösning på problemet, välkomnas. Med vänliga hälsningar// Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.