Bilspekulanter

 

Det blev som fullt här på gården igår kväll och man kunde ju tro att vi var spekulanter på nya bilar, men så är inte läget.
 Vi hade ett litet projekt som skulle fixas och vi hade då bjudit över Tord och Camilla på en liten cider…som intogs under visst planerande om hur vi skulle gå till väga, eller ja, där överdrev jag ju litegrann, men ni förstår.
Rätt var det var så dök det upp bilar från det ena hållet och det andra och fort hade vi fyllt upp vår gård med fordon. Det var bra, själva projektet vi hade på gång var klart på fem röda, med all hjälp som dök in och nu är det ur världen.
Vad det handlar om kan jag inte avslöja…inte än, men på söndag eller måndag kanske 🙂
Theresé, Anders och Sally är nu på plats, jag hämtade upp dom på flyget igår efter middagen och Sally, som egentligen var lite småtrött då dom kom, speedade på hela kvällen och fick alla att le.
Sedan var hon lätt att lägga omkull, hon somnade med en gång och förmodligen kommer denna kväll att sluta på samma sätt.
I Maltträsk med alla som ska dit, lär det vara full rulle. Ryktet säger att vi blir ca 90 stycken där och vart alla vi ska rymmas ska bli spännande att se, men det finns ju mycket yta att stå på också. Ska bli väldigt roligt i alla fall.
Nu på morgonen så är det packning och diverse planering som ska göras, vad som ska med och inte. Sen börjar vi nog på att rulla efter lunchen. Nicco ska sova hos mormor och morfar, hon var absolut inte intresserad av någon cowboy fest i vildmarken. Önskar er alla en fin lördag!