Framstupa sidoläge

 

Ett litet…vitt paket…med vita snören:
Det känns som om mina fingrar blivit mosade av en ångvält, och det förstår jag inte riktigt, det är ju i handflatan dom varit och grejat, men nerverna går väl lite kors och tvärs, säkert mer på tvärsen då det gäller mig 🙂
Det har i alla fall gått bra i natt, största problemet var nog hur fasen man skulle ligga bäst när nu armen skulle vara i högläge. Vaknade av att någon sa till mig att jag givetvis, skulle ligga i framstupa sidoläge.  Jag slog upp ögonen och tänkte, vadå…framstupa sidoläge, hur f-n ska jag då kunna hålla upp armen??? Jag hade förstås drömt nåt dumt…igen.
Gipset ska bort först den 30/8 och därmed kommer jag inte att kunna köra dragracingen i Piteå. Fast vi får se det från den positiva sidan, då får jag koncentrera mig på Nicco istället, hon ska ju få hyra Frida Jonssons bil och köra upp för licensen. Jag frågade snällt om dom inte kunde plocka bort gipset på fredagen istället men där blev det tvärnit, jag skulle inte få hålla i en ratt, ens en gång. Jaja, å andra sidan kanske dom inte visste att i dragracing är det bara rätt fram som gäller…inga kurvor och svängar. Men nu är det som det vart, och det är ju bra att mitt problem nu ska vara åtgärdat och förhoppningsvis ska det vara bra sen, i den handen i alla fall.
Fred och Birgitta har varit ute på en semestersväng söderöver och kolla in vilken häftig soffa dom såg efter vägen, absolut något vi skulle kunna haft ute på vår gård  🙂
Alltid skulle den reta någon!
Önskar er alla en fin dag!
 
Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Jan A

  Det var ett rejält paket du har! Hoppas värken går över, vi får väl försöka kurera det på lördag 😉
  Undrar om soffan kommer från fantomens grotta i Bengalen?

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2011-08-17 07:51)
  Hehe…ja, vi har ju i alla fall ett rejält ”medicin” lager att ta av, nog går det här över. Soffan var aningens annorlunda, mja, den kanske skulle platsa hos Fantomen…också 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-08-18 00:45)
  Mja, det hade ju också gått men då hade vi varit att möblera om lite, vi har inte sängen mot väggen. Men nu går det bra, jag gissar att armen inte behöver vara högt upp längre, inte lika viktigt som första dagen och andra. Visst gör det ont men man vet ju av vilken anledning, och det blir säkert bra.

 4. Helena Nilsson Springare

  Ajaj.. det där såg ut som ett paket man skulle kunnat vara utan :-S
  Nä fy! Men gu vad du hittar mycket coola prylar.. en sån soffa hade jag tveklöst släpat hem och petat in på balkongen eller i hallen om jag haft en jättehall *skrattar*

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-08-18 21:15)
  Jag får ju vara glad att jag fick göra det här nu, och inte för en månad sedan…i 30 graders värme 🙂

  Soffan hittade vår förre vicevärd och hans sambo, men givetvis, allt med döskallar på förknippar dom med oss så därför knäppte dom ett kort på den och mejlade över den hit. Tror att det är nere i Sandhamn eller Simrishamn, den står…soffan alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.